Tgrt Haber

Elon Musk, yorum yaptığına bin pişman oldu: Bu adam filmi izlememiş

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 09:39 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 11:07
Elon Musk, yorum yaptığına bin pişman oldu: Bu adam filmi izlememiş

Elon Musk, Netflix'in yeni filmi Dünyayı Ardında Bırak'ta Tesla'ların kaza yapmasıyla ilgili bir sahne için yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Binlerce kişi filmi izlemeden yorum yaptığı için Musk ile dalga geçti.

Mr. Robot'un senaristi Sam Esmail'in uzun soluklu gerilim filmi 8 Aralık Cuma günü gösterime girmesinin ardından Netlix'in en çok izlenenler listesinde zirveyi kaptı. Barack ve Michelle Obama'nın üstlendiği Dünyayı Ardında Bırak, teknolojik altyapının çökmeye başlamasıyla dağılan bir toplumu konu alıyor.

Filmde Julia Roberts ve Ethan Hawke'un oynadığı evli bir çift, sürücüsüz Teslalar tarafından kovalanıyor. Sonunda birbirlerine çarparak yolda muazzam bir zincirleme kazaya neden oluyorlar.

Bu sahneye cevap veren Musk, X/Twitter'dan, "Dünya tamamen Mad Max'e dönüşse ve benzin kalmasa bile Teslalar güneş panellerinden şarj olabilir" dedi. Tesla​'nın kurucusu Musk, otomobillerin elektriğin olmadığı bir durumunda da hayatta kalabileceğinin altını çizmeye çalışıyordu fakat filmde araçların hacklendiği için o duruma düştüğünden belli ki haberi yoktu.

"BU ADAM FİLMİ İZLEMEMİŞ"

Bir izleyici "Bu adam filmi izlememiş" diye yazarken, bir diğeri de şöyle dedi: Elon filmi tekrar izlemeli. Bir başka Netflix abonesiyse "Dünyayı Ardında Bırak'ın en iyi yanı Elon'u tetiklemesi" ifadelerini kullandı.

Senarist-yönetmen Esmail de Musk'ın gönderisini paylaşarak, "Filmim DÜNYAYI ARDINDA BIRAK halen Netflix'te yayında" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...