Tgrt Haber

Elon Musk'ın Tesla şirketi TOGG'a hayran kaldı! Kalite mühendisinden övgü dolu sözler

Editör: Murat Makas / Kaynak: Türkiye
05 Kasım 2022 18:22 - Güncelleme : 05 Kasım 2022 18:32
Fotoğraf (AA)

Elon Musk’ın CEO koltuğunda oturduğu ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'dan yerli otomobil TOGG'a övgüler geldi. Tesla’da kalite mühendisi olarak çalışan Ramazan Zaybak, LinkedIn hesabından TOGG için dikkat çeken yorumda bulundu.

Fotoğraf (AA)

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG​ seri üretime geçti. Binlerce vatandaş araçların satışa sunulacağı tarihi merakla beklerken, Türkiye​ dışında TOGG dünyada da büyük yankı uyandırdı.

Türkiye’nin otomobiline bir övgü de Tesla​ şirketinin bir mühendisinden geldi. Şu anda dünyanın en zengin insanı konumundaki Elon Musk’ın CEO koltuğunda oturduğu elektrikli otomobil şirketi Tesla’da kalite mühendisi olarak çalışan Ramazan Zaybak, LinkedIn hesabından dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Bursa Gemlik’teki seri üretim Kampüsünden çekilen görüntüler ‘üretim yok’ tartışmalarını beraberinde getirmiş, TOGG ise bu tartışmalara üretim videosuyla cevap vermişti.

Elon Musk'ın Tesla şirketi TOGG'a hayran kaldı! Kalite mühendisinden övgü dolu sözler

'HERKESİ ŞAŞIRTACAK'

Videoyu izleyenler arasında Tesla mühendisi Ramazan Zaybak da vardı. Elektrikli araç devi Tesla’nın kıdemli kalite mühendisi Zaybak, Togg videosunun altına, "Bu videoda gördüğünüz her şey kesinlikle 'son teknoloji' otomotiv endüstrisi standartlarını karşılamaktadır. Benim bakış açıma göre, bu araba üretim kalitesi açısından birçok kişiyi şaşırtacak. Togg’un yaptıklarına büyük saygı duyuyorum.” yorumunu yaptı.

Kaynak: Türkiye
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cihangir aslan10 Kasım 2022 11:50

Konya Meram çayırbağlı 17.494 sokak

Mehmet Ergener 9 Kasım 2022 20:24

Orada ne iş yapıyor acaba ?

GururluTürk 7 Kasım 2022 17:29

Sindirim sistemi ve cibiliyeti bozuklar için T.O.G.G. müthiş kapak olmuş...

Xyz 6 Kasım 2022 23:48

Bataryalar tesladanmı

Batandaş 6 Kasım 2022 16:39

Teslayı bıraksın gelsin Togg ta çalışsın madem o arkadaş

Sonraki Haber Yükleniyor...