Tgrt Haber

Elon Musk'tan Apple'a jest! iPhone 15 etkinliği için özel animasyon yaptı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT HABER
12 Eylül 2023 12:29 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 12:30
Elon Musk'tan Apple'a jest! iPhone 15 etkinliği için özel animasyon yaptı

Eski adı Twitter olan X sosyal medya platformu, teknoloji şirketi Apple'ın iPhone 15 serisini tanıtacağı yeni etkinliğine özel olarak, beğeni animasyonunu ekledi.

Elon Musk​'un sahibi olduğu sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter), Apple​'ın Türkiye saatiyle 20.00'da gerçekleştireceği iPhone 15​ tanıtım etkinliğine özel bir düzenleme yaptı.

Yılın en çok beklenen duyurularından bir tanesi olan Apple'ın büyük sonbahar etkinliği, iPhone 15 serisine ve iki yeni Apple Watch​ modeline ev sahipliği yapacak. iPhone 15'in Türkiye fiyatı ve özelliklerinin resmiyet kazanacağı, dört gözle beklenen lansman, saatler kala sosyal medyada konuşulmaya başladı.

X sosyal medya platformu da her yıl yaptığı gibi yeni iPhone'ların tanıtımına özel olarak, beğeni butonuna basınca gözüken animasyonu, Apple'ın lansmanı tanıtmak için duyurduğu afişteki renk teması ile uyumlu olacak şekilde güncelledi.

Şu anda X'e girildiğinde, sağ taraftaki trend konular bölümünde #AppleEvent etiketi ilk sıradaki yerini korurken, aynı zamanda bir gönderideki beğeni tuşuna basıldığında yepyeni bir animasyon beliriyor. Apple veya iPhone 15 ile alakalı olmayan gönderilerde ise standart kalp animasyonu çıkmaya devam ediyor.

https://twitter.com/AdrianDittmann/status/1701526229172789415

İPHONE 15 BU AKŞAM ÇIKIYOR

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinden oluşan, Apple'ın yeni akıllı telefon serisi Türkiye saatiyle 20.00'da başlayacak etkinlikte tanıtılacak. Etkinlikte iPhone 15 ailesinin yanı sıra yeni Apple Watch Ultra 2 ve Apple Watch Series 9 modellerinin de duyurulması bekleniyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...