Tgrt Haber

Elon Musk’tan Twitter Blue abonelerine yeni ayrıcalık: Mavi tik gizlenebilecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
03 Ağustos 2023 16:24 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 16:25
Elon Musk’tan Twitter Blue abonelerine yeni ayrıcalık: Mavi tik gizlenebilecek

Elon Musk, X adını verdiği Twitter için yeni bir değişikliği daha duyurdu. Sosyal medya platformunda ücretli abonelik, yani Twitter Blue kullananlar mavi tiklerini gizleyebilecek. İşte detaylar…

X, yani eski adıyla Twitter, Elon Musk’ın gelişiyle bambaşka bir hal aldı. Sürekli değişen ve güncellenen platform için bir önemli değişiklik daha duyuruldu.

X’te kullanılan ücretli abonelik​ sistemi Twitter Blue​ için halihazırda mavi tik​, yani onaylanmış hesap rozeti yer alıyordu. Ancak Musk bu tiki göstermek istemeyenler için de yeni bir ayrıcalık daha sunulduğunu duyurdu.

Blue aboneleri mavi tiklerini gizleyebilecek

The Verge’ün haberine göre, Twitter’ın bir destek makalesinde, mavi onay işaretinin profilde ve gönderilerde gizlenebileceği açıklamaları yer aldı.

Ancak işaretin bazı yerlerde görünebileceği ve bazı özelliklerin hala aktif aboneliği ifşa edebileceği da belirtiliyor. Mavi renkli işaret gizliyken bazı özelliklerin kullanılamayabileceği de yine aktarılan bilgiler arasında.

Twitter Blue’ya abone olanlar, profilinize “doğrulandığı tarih” ile birlikte isteğe bağlı bir mavi rozet ekleyebilirler. Geçmişte doğrulanmış hesaplar, Blue abonelik sistemi öncesi Twitter’da hesabın orijinal olarak doğrulandığı tarihi içerir.

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...