Tgrt Haber

Epic Games 100 TL değerindeki iki oyunu ücretsiz yaptı

06 Ocak 2023 10:16 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 10:20
Epic Games 100 TL değerindeki iki oyunu ücretsiz yaptı

Epic Games yeni yıla sürprizlerle başladı. Oyun platformu, 100 TL değerindeki iki oyunu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

2022’de yüzlerce ücretsiz oyunu kullanıcılara dağıtan Epic Games​, yılbaşında yaptığı hediye yağmuruyla da epey olumlu yorumlar aldı.

Yeni yıla girerken dev oyun​ platformu ocak ayında da yeni ücretsiz oyunlarıyla karşımıza çıktı. 2023’ün ilk ücretsiz oyunları 100 TL değerinde.

EPİC GAMES’TEN İKİ ÜCRETSİZ OYUN

Epic Games Store ücretsiz oyunları hız kesmeden dağıtırken, bu hafta kullanıcıları bekleyen iki oyun var.

Bu hafta, Commandos’tan ilham alan ve günümüzde bu benzersiz türün öncülerinden olan bir strateji oyunu ile uzaya ilgi duyan herkesin merakla oynayacağı ve kendisini Elon Musk ile kıyaslayabileceği bir simülasyon oyunu ücretsiz oldu.

  • Kerbal Space Program
  • Shadow Tactics – Aiko’s Choice

Verilen son ücretsiz oyunları indirmek için, hesabınızda oturum açıp Epic Games Store ücretsiz oyunlar sayfasına gitmeniz yeterli. Her hafta olduğu gibi, teklif sona ermeden önce oyunları kütüphanenize eklediğiniz sürece bu oyunları istediğiniz zaman indirebilirsiniz. Bu hafta, Kerbal Space Program ve Shadow Tactics – Aiko’s Choice‘ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Epic Games Store’da 40 TL’ye satılan Aiko’s Choice, Commandos benzeri gizlilik oyunu Shadow Tactics için yayınlanan bağımsız bir ek paket. Edo dönemi Japonya’sında geçen oyunda, geçmişinin hayaletlerini avlamak üzere yola koyulan yetenekli ninja Aiko ve ölümcül suikastçılardan oluşan yoldaşlarını yönetiyorsunuz.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...