Tgrt Haber

Epic Games bombayı patlattı: Oyun çıktığı gibi ücretsiz olacak!

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
07 Mart 2024 14:30 - Güncelleme : 07 Mart 2024 14:30
Epic Games bombayı patlattı: Oyun çıktığı gibi ücretsiz olacak!

Epic Games Store, henüz piyasaya çıkmamış Astro Duel 2 oyununu 7-14 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak sunacağını duyurdu.

Epic Games Store​, geleneksel bir şekilde her perşembe günü platformundaki bir oyunu ücretsiz dağıtıyor. Popüler şirketin bu haftaki kampanyasında ise bir farklılık bulunuyor: Henüz piyasaya çıkmamış Astro Duel 2 isimli oyun, çıkar çıkmaz kısa süreliğine bedava olacak.

"Wild Rooster" firması tarafından geliştirilen ve yayınlanan Astro Duel 2, 7 Mart 2024'ten 14 Mart 2024 tarihine kadar yani bir hafta süreliğine ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyunda sunulan temel özellikler şu şekilde:

- Bulut kayıtları
- Eşli
- Kumanda desteği
- Rekabetçi
-Tek oyunculu
- Yerel çok oyunculu

Aksiyon türündeki platform oyunu Astro Duel 2'nin hikayesi ise Epic Games'teki sayfasında şöyle tanımlanıyor:

"Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya görünümlü, it dalaşlarını platform aksiyonu ile birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaş! Tahrip edilebilir arenalarda çatış veya yörüngeden saldırarak yerle bir et."

Epic Games bombayı patlattı: Oyun çıktığı gibi ücretsiz olacak! - 1. Resim

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store ücretsiz oyunlarını yüklemek için ilk gereksinim: bir tane Epic hesabına sahip olmak.

Eğer yoksa Epic Games'in resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak Epic Games'in ücretsiz oyun​ kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

Kampanya sınırlı süreyle geçerli olsa da, oyunları bir defa Epic Games hesabınızdaki kütüphaneye eklemeniz yeterli oluyor. Ekledikten sonra ömür boyu sizde kalıyor, yani sanılanın aksine kampanya süresi dolduktan sonra hesabınızdan silinmiyor.

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...