Tgrt Haber

Epic Games bu haftaki ücretsiz oyununu açıkladı: İndirmek için 6 gün süreniz var!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: epic games
20 Ocak 2023 13:37 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 13:51
Epistory – Typing Chronicles oyunu, bu hafta Epic Games'te ücretsiz.

Perşembe günü geride kalırken Epic Games Store, bu hafta kullanıma sunulan yeni ücretsiz oyunu açıkladı. Oyunu ücretsiz indirmek için 6 gün süre var.

Epistory – Typing Chronicles oyunu, bu hafta Epic Games'te ücretsiz.

Perşembe günü geride kalırken, kullanıcıların bu hafta beklediği ücretsiz oyun​ açıklandı. Epic Games Store​'da 26 Ocak tarihine kadar talep edeceğiniz yeni bir oyun var. Ancak bu oyun bazı kişilerin ilgisini çok fazla çekmeyecektir.

Epic Games tarafından yapılan paylaşıma göre bu haftanın ücretsiz oyunu EpistoryTyping Chronicles oldu.

26 OCAK SON TARİH!

Oyunseverler Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyununu 26 Ocak tarihine kadar kütüphaneye ekleyebilir.

Adından da anlaşıldığı üzere  Epistory – Typing Chronicles oyunu bilgiye ve zekaya dayalı bir oyun.

Oyunu oynayan kişiler bulmaca çözerken, düşmanlarla savaşacak ve yazma becerilerine göre zorlu sahnelerle karşı karşıya gelecek.

 Epistory – Typing Chronicles, oyuncuların üç kuyruklu bir tilkiye binen ilham perisi rolünde rol alıyor. Origamiden ilham alan ve fantazi dünyasında oynana oyun, normal şartlarda 24 TL'lik bir fiyata sahip. Ancak Epic'in bu hafta sunduğu ücretsiz oyun kategorisinde olduğu için kullanıcılar, 26 Ocak tarihine kadar aksiyon-macere oyununu ücretsiz indirip oynayabilir.

Kaynak: epic games

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...