Tgrt Haber

Epic Games duyurdu: 450 TL'lik oyunlar kısa süreliğine ücretsiz!

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games Store
12 Ekim 2023 20:13 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 20:15
Epic Games duyurdu: 450 TL'lik oyunlar kısa süreliğine ücretsiz!

Epic Games Store platformunda bu hafta, satış fiyatı 450 TL olan Q.U.B.E. Ultimate Bundle ve Blazing Sails oyunları bedava oldu. Kampanyanın süresi ve katılım şartları da açıklandı.

Dijital oyun satın alma platformu Epic Games​ Store​ ücretsiz oyundağıtımına bu hafta da devam etti. Geçtiğimiz iki hafta boyunca, toplam değeri 1000 TL'yi aşan dört oyunu kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunmuştu.

Bu hafta ise Q.U.B.E. Ultimate Bundle ve Blazing Sails ücretsiz oldu. Oyunları normal normal şartlarda satın almaya kalkarsanız 450 TL'yi gözden çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. Ancak Epic Games platformuna üye olarak, 1 hafta süreyle hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz.

BLAZİNG SAİLS EPİC GAMES'TE BEDAVA

Çevrim içi bir PvP oyunu olan Blazing Sails, Get Up Games şirketi tarafından geliştirildi ve Iceberg Interactive tarafından yayınlandı. Oyunda kendi korsanınızı ve geminizi oluşturarak, diğer oyuncularla birlik olarak kara ve deniz savaşlarında düşman mürettebatlarıyla savaşıyorsunuz. Satış fiyatı 69 TL olan oyun, 19 Ekim'e kadar ücretsiz bir şekilde indirilebilir.

Epic Games duyurdu: 450 TL'lik oyunlar kısa süreliğine ücretsiz!

Q.U.B.E. ULTİMATE BUNDLE DA ÜCRETSİZ

Satış fiyatı 379 TL olan Q.U.B.E. Ultimate Bundle, birden çok oyunu içeren bir oyun paketi olarak karşımıza çıkıyor. Paket içerisinde Q.U.B.E (2012), Q.U.B.E Director's Cut (2014), Chapter 8 ve Q.U.B.E 2 (2018) gibi oyunlar ve içerikler bulunuyor.

Toxic Games şirketi tarafından geliştirilen ve yayınlan Q.U.B.E. oyunu, 19 Ekim saat 18.00'a kadar Epic Games Store üzerinden bedava indirilebilecek.

Epic Games ücretsiz oyunları, kampanya sona erdikten sonra bilgisayarınızdan silinmez veya kullanılamaz hale gelmez. Bir defa Epic Games'in mağazasındaki Library (Kitaplık) kısmına eklemeniz yeterli olur. Bunu yaptıktan sonra oyun ömür boyu sizde kalır.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games Store
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...