Tgrt Haber

Epic Games iki oyunu ücretsiz yaptı: Sınırlı süreyle!

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
09 Şubat 2024 12:41 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 12:41
Epic Games iki oyunu ücretsiz yaptı: Sınırlı süreyle!

Genellikle her hafta bir tane ücretsiz oyun veren Epic Games bu hafta çıtayı yükselterek iki ücretsiz oyun dağıtma kararı aldı. Toplam değeri 101 TL olan 'Doki Doki Literature Club Plus' ve 'Last Castle' bir hafta süreyle ücretsiz indirilebilecek.

Dünyanın en popüler dijital oyun dağıtım platformlarından Epic Games​ bu hafta iki tane ücretsiz oyun ile kullanıcıları karşısına çıktı.

Bunlardan ilki, bir psikolojik korku oyunu olarak tanımlanan Doki Doki Literature Club Plus normalde 25 TL'ye satılırken, aksiyon tabanlı rol yapma oyunu (RYO) Lost Castle ise 76 TL'ye satılıyor. Ancak her iki oyuna da 15 Şubat saat 19.00'a kadar hiçbir ücret ödemeden erişilebilecek.

BİR DEFA KÜTÜPHANEYE EKLEMEK YETERLİ

Kampanya sınırlı süreyle geçerli olsa da, oyunları bir defa Epic Games kütüphanesine eklemek yeterli oluyor. Ekledikten sonra ömür boyu sizde kalıyor, yani sanılanın aksine kampanya süresi dolduktan sonra hesabınızdan silinmiyor.

Epic Games iki oyunu ücretsiz yaptı: Sınırlı süreyle! - 1. Resim

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store​ hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...