Tgrt Haber

Epic Games Store'de 2 oyun ücretsiz: İşte indirmek için son tarih!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Epic Games Store
14 Nisan 2023 11:35 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 11:36
Epic Games Store'de 2 oyun ücretsiz: İşte indirmek için son tarih!

Her hafta ücretsiz oyun dağıtan Epic Games, kullanıcılara bu hafta sunacağı yeni oyunları da açıkladı. İşte Epic Games Store'de bedavaya verilecek iki oyun.

Milyonlarca abonesine her hafta ücretsiz oyun​ sunan  Epic Games​, bu hafta kullanıcılara bedava vereceği yeni oyunlarını açıkladı. Eğer sizler de çok oyunculu oyunları seviyorsanız, bu hafta Epic'ten 2 yeni içerik var.

Epic Games tarafından yapılan duyuruda Mordhau ve Second Extinction oyunları ücretsiz olarak indirilip, oynanabilecek. Söz konusu oyunları inidirmek için son tarih ise 20 Nisan.

MORDHAU VE SECOND EXTİNCTİON BU HAFTA ÜCRETSİZ

Triternion tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen Mordhau, bu hafta sahip olacağınız ücretsiz oyunlardan ilki. Tempolu savaş, kale kuşatmaları, süvari saldırıları ve daha fazlasını kapsayan bu içerik, çok oyunculu kategoriler arasında sahip olacağınız promosyonlardan biri olabilir.

Mordhau'nun aynı zamanda Frontline, Invasion, BattleRoyale, Horde ve Duel gibi çeşitli modlarda 80'e kadar oyuncuyu desteklediğini de belirtmekte fayda var.

Bir diğer ücretsiz oyundan bahsedersek bu da yine çok oyunculu ve kullanıcıların tercih edeceği içeriklerden biri olabilir. Epic Games'in 20 Nisan'a kadar sunduğu bu oyun, farklı operatörlerin yanı sıra, silah ve beceriler arasında seçim yapacağınız yol haritası sunuyor. 

Eğer sizler de çok oyunculu oyunları seviyorsanız bu hafta ücretsiz olarak sunulan iki oyunu Epic Games'ten indirebilirsiniz. Ancak unutmamakta fayda var ki her iki oyunu indirmek için son tarih 20 Nisan 2023. Bu tarihten sonra sahip olmak istediğiniz oyunlara ücret ödemeniz gerekecektir. 

Kaynak: Epic Games Store

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...