Tgrt Haber

Epic Games ücretsiz oyunu belli oldu: Steam fiyatı 668 TL

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
16 Şubat 2024 10:31 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 10:32
Epic Games ücretsiz oyunu belli oldu: Steam fiyatı 668 TL

Haftanın Epic Games ücretsiz oyunu belli oldu. Platform popüler yarış oyunu Dakar Desert Rally'yi ücretsiz olarak dağıtma kararı aldı.

Dijital oyun dağıtım platformu Epic Games​, ücretsiz oyun​ kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iki tane bedava oyun dağıtan Epic'te bu sefer ise Steam​'deki değeri 21,69 dolar yani 668 TL olan Dakar Desert Rally ücretsiz oldu.

"Saber Porto Ltd." tarafından geliştirilen ve "Saber Interactive Inc" tarafından yayınlanan Dakar Desert Rally, tek ve çok oyunculu olarak oynanabilen bir off-road ralli yarışı macerası.

Oyuncular motosikletler, arabalar, kamyonlar, arazi araçları ve yan yana oturulan araçlar (SSV) gibi çok çeşitli lisanslı araç içeren gezegendeki en büyük ralli yarışının hızını ve heyecanını deneyimleyebilecekler.

Oyun, hem sıkı off-road simülasyonu hayranları için hem de basit eğlence yarış oyunu hayranları için benzersiz mücadeleler sunuyor. Aynı zamanda zorlu çevrim içi çok oyunculu yarışlarda rekabet ya da tek oyunculu çevrim dışı modda "devasa vahşiliklerde" dolaşma deneyimi sunuyor.

Epic Games ücretsiz oyunu belli oldu: Steam fiyatı 668 TL - 1. Resim

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNU NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store ücretsiz oyunlarını yüklemek için ilk gereksinim: bir tane Epic hesabına sahip olmak.

Eğer yoksa Epic'in resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

OYUNU BİR DEFA HESABA EKLEMEK YETERLİ

Kampanya sınırlı süreyle geçerli olsa da, oyunları bir defa Epic Games kütüphanesine eklemek yeterli oluyor. Ekledikten sonra ömür boyu sizde kalıyor, yani sanılanın aksine kampanya süresi dolduktan sonra hesabınızdan silinmiyor.

Kaynak: Epic Games

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...