Tgrt Haber

Epic Games'in tüm ücretsiz oyunları sızdırıldı: 4 Ocak'a kadar süre var...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2023 16:28 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 16:30
Epic Games'in tüm ücretsiz oyunları sızdırıldı: 4 Ocak'a kadar süre var...

Yılbaşı kampanyası kapsamında abonelerine yıl sonuna kadar ücretsiz oyun sunacağını açıklayan Epic Games'in, bedavaya vereceği tüm oyunlar sızdırıldı.

Yıl sonu yaklaşırken oyun şirketlerinin kapmanyaları kesinlikle göz ardı edilemez. Steam​'in yanı sıra PS Plus​ ve Epic Games​, onlarca ücretsiz oyunuyla abonelerinin yüzünü güldürdü.

Ancak bunların arasından Epic Games, her yıl yaptığı gibi yılbaşı kampanyasını başlattı ve 16 oyunu ücretsiz olarak vereceğini açıklamıştı. Şu ana kadar oyunların yarısından fazlası abonelere sunulurken, yılın bitmesine saatler kala tüm oyunlar sızdırıldı.

4 OCAK'A KADAR ÜCRETSİZ VERİLECEK

Epic Games'in tüm ücretsiz oyunları sızdırıldı: 4 Ocak'a kadar süre var...

31 Aralık - Ghostrunner
1 Ocak - Escape Academy
2 Ocak - 20 Minutes Till Dawn
3 Ocak - A pPague Tale İnnocence
4 Ocak - Marvel's Guardians of the Galaxy

Yukarıdaki listenin bir sızıntı olduğunu ve şüpheyle yaklaşmak gerektiğini baştan söyleyelim. Gerçek olma ihtimalini artıran detay ise ekran görüntüsünün, 30 Aralık'taki ücretsiz oyun henüz açıklanmadan önce alınmış olması ki Epic Games gerçekten de bugün, Saints Row adlı oyunu ücretsiz olarak sundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...