Tgrt Haber

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu açıklandı: İndirmek için son tarih

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
24 Ocak 2024 11:13 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 11:13
Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu açıklandı: İndirmek için son tarih

Epic Games Store üzerinden ücretsiz oyunları indirmek için kullanıcıların hesap oluşturması gerekiyor. Popüler oyun dağıtım platformu, bu hafta Infinifactory oyununu ücretsiz sunduğunu duyurdu.

Epic Games​, düzenli olarak yaptığı bedava oyun dağıtımına devam ediyor. Geçen hafta, Steam​'deki satış fiyatı 3 dolar olan LOVE oyununu ücretsiz veren firma, bu hafta da 'Infinifactory' ile kullanıcıları karşısına çıktı.

Steam'de 12,49 dolar (yaklaşık 390 TL) fiyat etiketiyle satılan Infinifactory, 25 Ocak'tan 1 Şubat'a kadar Epic Games'te bedava olacak. "Zachtronics" firması tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım, bir sanal alan bulmaca oyunu olarak tanıtıldı.

Oyunculara sunulan temel özellikler şu şekilde sıralandı:

  • Fabrikaları birinci şahıs, tamamen 3 boyutlu bir ortamda tasarlayın ve çalıştırın.
  • Çözümlerinizi optimize edin ve arkadaşlarınızın ne kadar iyi sonuç verdiğini gördüğünüzde onları daha da optimize edin.
  • 50'den fazla bulmaca, ses kaydı ve daha fazlasını içeren hikaye odaklı bir modu keşfedin.

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu açıklandı: İndirmek için son tarih

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...