Tgrt Haber

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu açıklandı: İndirmek için son tarih

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
02 Şubat 2024 11:06 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 11:07
Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu açıklandı: İndirmek için son tarih

Epic Games ücretsiz oyunları her geçen gün sayısını artırıyor. Her hafta yeni bir oyunu bedava olarak kullanıcılarına dağıtan platform, bu hafta da Doors: Paradox oyununun 8 Şubat'a kadar ücretsiz indirilebileceğini duyurdu.

Epic Games​ her hafta yeni bir ücretsiz oyun​ kampanyasıyla kullanıcıları karşısına çıkıyor. Bu hafta da piyasa satış fiyatı Steam'de 8 dolar (yaklaşık 240 TL) olan "Doors: Paradox" kısa bir süreliğine bedava oldu.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNU 'DOORS: PARADOX'

"Big Loop Studios" firması tarafından geliştirilen ve "Snapbreak Games" tarafından yayınlanan Doors: Paradox, "Doors: Paradoks, sihir, kafa kaşıma ve 5 saatten fazla eğlence dolu zengin bir dünyada geçen rahatlatıcı, diorama bulmacadan bir kaçış oyunu" olarak belirtildi.

Doors: Paradox'un oyunculara sunduğu temel özellikler şöyle açıklandı:

  • Görsel olarak çarpıcı temalı bölümler: 13 benzersiz alemde geçen 58 o-rama-kapısının tamamını keşfedin.
  • Akıllara durgunluk veren bulmacalar: Tüm oyunculara uygun çok çeşitli bulmacalarla problem çözme becerilerinizi geliştirin.
  • Zaman kadar eski bir masal: Doors dünyasının hikayesini çözmek için tüm parşömenleri toplayın.

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu açıklandı: İndirmek için son tarih - 1. Resim

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...