Tgrt Haber

Epic Games'te 3 oyun bedava, toplam değeri 350 TL! İşte indirmek için son tarih

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 19:00 - Güncelleme : 04 May 2023 19:03
Epic Games'te 3 oyun bedava, toplam değeri 350 TL! İşte indirmek için son tarih

Epic Games her Perşembe gerçekleştirdiği ücretsiz oyun dağıtımına devam ediyor. Popüler oyun platformunda bu hafta toplam değeri 350 TL'yi bulan üç tane oyun oynaması ücretsiz oldu. Peki Epic Games ücretsiz oyun nasıl indirilir?

Epic Games​ geçtiğimiz yıllarda 'her hafta ücretsiz oyun​' kampanyasına başladı. Bu kapsamda ücretsiz oyunlarını hız kesmeden kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Popüler oyun platformu 11 Mayıs 2023 tarihine kadar ücretsiz vereceği üç yeni oyunu da açıkladı.

Buna göre Epic Games Store'da Against All Odds, Horizon Chase Turbo ve Kao the Kangaroo oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarla buluşuyor. Genellikle Epic en fazla iki oyunu ücretsiz veriyordu. Ancak bu sefer sayıyı üçe çıkararak kullanıcılara jest yaptı.

EPİC GAMES'TE 3 OYUN ÜCRETSİZ

Ücretsiz verilen oyunlardan Kao the Kangaroo eğlence, keşif, macera ve gizemle dolu bir 3D platform oyunudur. Normal şartlarda 300 TL'ye satılıyor.

40 TL değerindeki Horizon Chase Turbo 80'lere ve 90'lara damgasını vuran Out Run, Top Gear (SNES) ve Rush gibi yapımlardan esinlenen bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Against All Odds ise çok oyunculu veya tek başınıza oynayabileceğiniz, aksiyon ve spor temalı bir hayatta kalma oyunu. Üç oyun da Epic Games Store kullanıcılarının itibaren 11 Mayıs Perşembe'ye kadar erişimine açık. Sizler de Epic hesabınıza giriş yaptıysanız, ücretsiz olarak verilen oyunları kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

Webtekno'nun aktardığına göre, Epic Games her hafta bizlerle buluşturduğu oyunları almak oldukça kolay. Öncelikle Epic Games'in sitesine girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp, açılan sayfadaki 'Yükle' seçeneğine basın ve oyuna sahip olun. Ücretsiz oyunları almak için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini de belirtelim.   

Kaynak: TGRT Haber

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...