Tgrt Haber

Epic Games’te bu hafta sunulacak ücretsiz oyun belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: comicbook
01 Haziran 2023 14:40 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 14:44
Epic Games’te bu hafta sunulacak ücretsiz oyun belli oldu

PS Plus aboneleri için bu ayın ücretsiz oyunları belli olurken, gözler şimdi de Epic Games ücretsiz oyuna çevrildi. Bugün sunulacak oyun henüz açıklanmadı ancak şimdiden ne olduğu ortaya çıktı.

PS Plus, XboxGamePass ve Epic Games arasında kıyasıya rekabet var. Her platformun milyonlarca abonesi var. Ancak bu aboneleri tutabilmek için ek bir şeyler yapmak lazım, bu nedenle de ücretsiz oyun​ sunmak en cazip gelen hamlelerden biri.

PS Plus haziran ayında sunacağı ücretsiz oyunları kısa süre önce açıkladı. Şimdi ise merakla beklenen Epic Games ücretsiz oyunundan da haber geldi. Bu hafta ücretsiz verilecek oyun her ne kadar açıklanmasa da bunun öncesinde açığa çıkan ipucu ile oyunun ne olacağı çoktan anlaşıldı.

EPİC GAMES’İN YENİ OYUNU PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR

Epic Games Store tarafından paylaşılan bir tanıtım videosunda, sıradaki oyunun ne olacağını anlamak mümkün.

Buna göre bugün, yani Perşembe günü Epic Games’te sunulacak oyun  bir yılı aşkın bir süredir erken erişimde olan ve sadece PC platformunda desteklenen hayalet avı oyunu ‘Midnight Ghost Hunt’ olacak. Oyunun resmi olarak akşam saat 20.00 sularında duyurulması bekleniyor.

Epic Games’te bu hafta sunulacak ücretsiz oyun belli oldu

Yeni ücretsiz oyuna ilişkin teaser, Epic Games Store’un sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Videoyu durdurduğunuzda bu alanda ilgisi olan pek çok kişi oyunun ne olacağını anlayabilir. Zira video içerisinde yer alan simgeler Midnight Ghost’la ilgili pek çok ipucu veriyor. En basit örneğiyle hayalet avcılarının hayaletleri takip ederken kullanıcıları spektrofona benzeyen bir simge görülüyor.

https://twitter.com/EpicGames/status/1663561713864589313

Sizler de Epic Games’in ücretsiz oyunundan faydalanmak için öncelikle platformda bir aboneliğinizin olması gerekmekte. Her Perşembe akşam sularında ise yeni oyunları ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz.

Kaynak: Comicbook
Derleme: Okan Güleş / tgrthaber.com.tr

Kaynak: comicbook
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...