Tgrt Haber

Epic Games'te şölen: 235 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
24 Aralık 2023 10:35 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 10:38
Epic Games'te şölen: 235 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu

16 ücretsiz oyununu yıl sonuna kadar abonelerine sunacak olan Epic Games, bu hafta bir oyunu daha ücretsiz yaptı. Değeri 235 TL olan oyun şu an itibariyle erişime açılmış durumda.

Yıl içerisinde yüzlerce oyunu abonelerine ücretsiz sunan Epic Games​, yılbaşı sürprizi olarak 16 gün boyunca ücretsiz oyun​ vereceğini açıkladı. Sözünü tutan oyun şirketi, bu hafta üçüncü ücretsiz oyununu da erişime açtı.

Epic Games Store geçtiğimiz hafta verdiği Destiny 2: Legacy Collection'ın ardından yılbaşına özel günlük oyun sistemine geçiş yaptı. Aralık sonuna kadar devam edecek olan bu dönemde ise, DNF Duel ve Melvor Idle oyunları ücretsiz olmuştu. Epic Games Store'un üçüncü gizemli oyunu ise, 235 TL'ye satılan Art of Rally olacak.

EPİC GAMES'İN BU HAFTAKİ ÜCRETSİZ OYUNU ART OF RALLY OLDU

Art of Rally, Funselektor Labs Inc tarafından geliştirilen bir 2.5D yarış oyunu. İlk olarak 2020 yılında yayınlanan ve sanat tarzı ile öne çıkan bu yapım, oyuncuları 60'lardan 80'lere, Grup B, Grup S ve Grup A'ya kadar uzanan uzun bir ralli macerasına çağırıyor. Üstelik sıralama listeleri üzerinden rakiplerinizle de yarışabiliyorsunuz.

Söz konusu oyun  23 Aralık 2023 Türkiye saati ile 19:00'a kadar Epic Games'ten kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...