Tgrt Haber

Epic Games'ten 360 TL'lik ücretsiz oyun

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
14 May 2023 10:10 - Güncelleme : 14 May 2023 10:10
Epic Games'ten 360 TL'lik ücretsiz oyun

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun mağazalarından Epic Games 'her hafta ücretsiz oyun' kampanyasına devam ediyor. Bu Perşembe The Sims 4 The Daring Lifestyle DLC'yi bedava verdi.

Dijital oyun​ satın alma platformu Epic Games düzenli olarak gerçekleştirdiği ücretsiz oyun kampanyasına devam ediyor. Geçen hafta 11 Mayıs'a kadar geçerli olacak şeklide toplam değeri 350 TL olan üç adet oyun vermişti.

Epic Games bu hafta ise The Sims 4 oyununun ek paketlerini ücretsiz dağıtma kararı aldı. The Sims 4 The Daring Lifestyle paketi normalde 360 TL'ye satılıyor. Paket içerisinde The Sims 4 Jungle Adventure, The Sims 4 Luxury, Party Stuff ve The Sims 4 Fashion Street Kit içerikleri bulunuyor.

EPİC GAMES'TE 360 TL'LİK DLC BEDAVA

Ücretsiz verilen The Sims 4 The Daring Lifestyle DLC'si 18 Mayıs saat 18:00'a kadar erişilebilir olacak. Kullanıcılar bu tarihe kadar oyunu bilgisayarlarına para ödemeden yükleyebilecekler. Ayrıca paketi Epic Games'teki kütüphanenize eklemeniz yeterli, yüklemeseniz bile ömür boyu sizde kalacak.

Paketin içeriği ise şöyle açıklanıyor:

The Sims 4 Jungle Adventure: Tapınak, orman, lanetli kalıntılar ve hazinelerle dolu eşsiz yabani ortamı keşfedin! Selvadorada'nın kültürünü ve geleneklerini tecrübe ederek yöresel lezzetleri ve yeni dans hareketlerini keşfedin!

The Sims 4 Luxury Party Stuff: Sim'leriniz hava atıyor! Birbirinden farklı ihtişamlı dekorlarla sosyetik bir parti yapın. Sim'lerinizin gardıroplarını, göz kamaştırıcı sabahlıklar ve şık resmi kıyafetlerle zenginleştirin. Yepyeni yemek masasıyla Sim'lerine lezzetli yemekler sunabilir, her etkinlik için özel bir merkez parçası hazırlayabilirsin!

The Sims 4 Fashion Street Kit: Mumbai'nin modayı belirleyen tasarımlarından ilham alan The Sims™ 4 Fashion Street Kit koleksiyonuyla tarzınızı genişletin. Zengin renkler, ikonik silüetler ve yüksek kontrastlı desenler her öğeye enerji ve hareket katıyor. Yepyeni bir tarz için geleneksel ayrıntılarla trend belirleyen parçaları entegre ederek özgünlüğünüzü ön plana çıkarın.

Kaynak: TGRT Haber

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...