Tgrt Haber

Epic Games'ten 498 TL'lik ücretsiz oyun... İndirmek için son tarih açıklandı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
19 Ekim 2023 21:11 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 21:15
Epic Games'ten 498 TL'lik ücretsiz oyun... İndirmek için son tarih açıklandı

Epic Games Store'da bu hafta, toplam değeri 498 TL olan 'Eternal Threads' ve 'The Evil Within' oyunları bedava oldu. Kampanyanın süresiyse yedi günle sınırlandırıldı.

Epic Games​ toplam değeri 498 TL olan iki adet bilgisayar oyununu ücretsiz sundu. Geçtiğimiz hafta oyun​ severleri 450 TL ödemekten kurtaran dijital platform, bu hafta da oldukça bonkör davrandı.

Epic Games Store'da her hafta bir veya birkaç tane oyun bedava olur. Perşembe günleri başlayan bu kampanya yedi gün boyunca devam eder. Ve Epic Games'teki hesap kütüphanenize eklediğiniz oyunlar, kampanya bittikten sonra silinmez. İndirmemiş olsanız bile ömür boyu sizde kalacaktır.

İşte bu hafta, satış fiyatı 149 TL olan Eternal Threads ile 349 TL olan The Evil Within ücretsiz sunuldu. Her iki oyunu 26 Ekim 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

EPİC GAMES'TEN İKİ ÜCRETSİZ OYUN

Epic Games'in internet sitesinde yer alan bilgiye göre Eternal Threads seçim, sonuç ve zaman manipülasyonu odaklı, tek kişilik, birinci şahıs bakış açısından oynanan, hikâye tabanlı bir yapboz oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oynamak için en az Windows 10 64-bit işletim sistemini gerektiriyor.

Epic Games'ten 498 TL'lik ücretsiz oyun... İndirmek için son tarih açıklandı

The Evil Within, Tango Gameworks firması tarafından geliştirildi, Bethesda Softworks yayınladı ve Resident Evil'in yapımcısı Shinji Mikami tarafından yönetildi. 18 yaş sınırı bulunan bu korku oyunu, en az 64 bit Windows 7 SP1/Windows 8.1 işletim sistemi sürümü yüklü olan bilgisayarlara yüklenebiliyor.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...