Tgrt Haber

Epic Games'ten 900 TL'lik ücretsiz oyun... İşte indirmek için son tarih

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games Store
30 Eylül 2023 16:56 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 16:56
Epic Games'ten 900 TL'lik ücretsiz oyun... İşte indirmek için son tarih

Epic Games Store'da bu hafta, toplam değeri 900 TL'yi aşan Soulstice ve Model Builder oyunları bedava oldu. Bir hafta sürecek kampanya boyunca oyunları Epic Games'teki kütüphanelerine ekleyen kullanıcılar, oyunların ömür boyu sahibi olacak.

Bilgisayar oyunu satın alma platformu Epic Games Store, toplam değeri 900 TL'yi geçen iki adet oyunu ücretsiz sundu. Sitedeki normal fiyatı 754 TL olan Soulstice ile 160 TL tutarındaki Model Builder yapımları bir haftalığına bedava indirilebilecek.

Her iki oyuna 5 Ekim 2023 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde erişilebilecek. Epic Games'teki kütüphane (library) bölümüne ekledikten sonra ömür boyu sizde kalacak. Yani kampanya süresi bittikten sonra silinmeyecek.

RPG TÜRÜNDEKİ SOULSTİCE BEDAVA

Reply Games Studios tarafından geliştirilen ve Modus Games şirketi tarafından yayınlanan Soulstice oyunu hem PC'de hem de PlayStation 4/5 ve Xbox Series S/X konsollarında oynanabiliyor.

Epic Games'ten 900 TL'lik ücretsiz oyun... İşte indirmek için son tarih

Oyun ilk olarak 2022 yılında piyasaya sürüldü. Konusu ise Epic Games'in web sayfasında şöyle özetleniyor:

"Fantastik bir dünyada geçen bu yüksek tempolu ve aksiyon​ dolu yetişkinliğe adım atma hikâyesinde azılı rakiplere ve baş düşmanlara karşı nefes kesici mücadeleler verirken gizemli sırlarla dolup taşan karanlık bir dünyayı keşfedebilir, farklı savaş sistemlerinde uzmanlaşabilir ve iki kız kardeşin ikili güçlerine hâkim olabilirsin."

MODEL BUİLDER DA ÜCRETSİZ

Moonlit şirketi tarafından geliştirilen ve yayınlanan Model Builder'da oyuncular, hayallerindeki 3 boyutlu modellerini oluşturabiliyorlar. Simülasyon türündeki oyunun konusu ise şu ifadelerle açıklanıyor:

Epic Games'ten 900 TL'lik ücretsiz oyun... İşte indirmek için son tarih

"Simülasyon oyunlarındaki en son trende katılın, üretkenliğinizi ortaya çıkarın ve harika görünümlü modeller yapın. İster emektar ister acemi olun, kreasyonlarınızı bir araya getirin, özelleştirin ve sergileyin."

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUN LİNKİ

Kaynak: Epic Games Store
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...