Tgrt Haber

Facebook canlı yayın özelliğini geliştiriyor

21 Ağustos 2016 19:38
Facebook canlı yayın özelliğini geliştiriyor

Dünya'nın en popüler sosyal medya platformu Facebook, bir süre önce hayata geçirdiği canlı yayın özelliğini geliştiriyor. Servis için yeni bir özellik yolda.

Şimdilerde en değerli şirketler arasında yer alan Facebook, bilindiği üzere Dünya'da olduğu kadar ülkemizde de epey popüler. Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan platformun küresel çapta ise milyarlarca kişi tarafından kullanıldığı bir gerçek. Nitekim hal böyle olunca servisin hayata geçirdiği yeni özellikler de teknoloji basınında gündem konusu olmayı başarıyor. Bir süre önceFacebook Live adında canlı yayın özelliğini yayımlayan yönetim, şimdi ise bu özelliği daha da geliştirme hazırlığında. Açıklanan bilgilere göre canlı yayın servisi, yakın bir zamanda oldukça kullanışlı bir özelliği bünyesine katmış olacak.

İKİ KİŞİLİK CANLI YAYINLAR GELİYOR

ABD bölgesinde yeni özelliği test sürecine soktuğu iddia edilen Facebook'un yakın zamanda iki kişilik canlı yayınların yapılmasına olanak tanıyacağı belirtiliyor.Yayına katılacak olan ikinci kişi, hali hazırda yapılan yayına dahil olabilecek. Yani bir nevi farklı noktalarda olunsa dahi tek bir yayın yapmak mümkün olacak da denilebilir.

YENİ ÖZELLİKLERİN GELECEĞİ DOĞRULANMAMIŞTI

Daha önce VidCon'da konuşan Facebook yetkilisi, kullanışlı ve dikkat çekici özelliklerin canlı yayın servisine eklenebileceğini bildirmişti. Yeni özelliği eylül ayında, Kuzey Amerika'da yayımlayacağı iddia edilen yönetimin yeniliği birkaç ay sonra da tüm bölgelerde geçerli kılması bekleniyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...