Tgrt Haber

Facebook'tan yeni uygulama

09 May 2016 12:05
Facebook'tan yeni uygulama

Facebook beğen butonuna eklediği yeni emoloji ekranda çiçek açtırıyor.

Facebook beğen butonuna eklediği yeni emolojilerden sonra şimdide çiçek simgesinin ekledi. Bu ekleme her ne kadar anneler gününe denk gelse de çiçek emolojisi devam edeceğe benziyor . Mor papatyayı andıran bu özellik sanal da olsa sevdiklerinizle çiçek göndermenin en kolay yolu olarak görünüyor.
Daha önceki haberlerimizi kaçırdıysanız Reactions ile Facebook üzerinde bir paylaşım ya da sayfayı sadece beğenmek yerine size hissettirdiklerini Emoji’lerle farklı biçimlerde ifade edebiliyorsunuz. Bunun için Like tuşunun yanına altı yeni Emoji ekleyen Facebook, artık üzüntü ve öfke gibi Like tuşuyla ifade edilmesi çelişkili durumlara yol açabilen hislerin paylaşımına izin veriyor. Aşağıda gördüğünüz gibi sevgi, mutluluk, şaşkınlık, üzüntü ve öfke hisleri yeni Emoji’lerle destekleniyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...