Tgrt Haber

Samsung'dan bütçe dostu modeline Android 13 müjdesi: Galaxy M52, One UI 5 ile yeni özelliklere kavuştu

15 Kasım 2022 11:44 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 11:45
Samsung'dan bütçe dostu modeline Android 13 müjdesi: Galaxy M52, One UI 5 ile yeni özelliklere kavuştu

Samsung, dağıtımını sürdürdüğü Android 13 programında vitesi bir kez daha artırdı. Teknoloji devi, amiral gemilerinin yanı sıra bütçe dostu Galaxy M52 modeli için de Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini yayınladı.

Samsung​, söz verdiği gibi Android 13 güncellemesine yıl bitiminden önce başladı. Dahili olarak testlerini sürdüren şirket, finale ulaştığı modellere kararlı Android 13 güncellemesini, One UI 5 arayüzüyle ulaştırdı.

Bazı amiral gemisi ve katlanabilir modeller Android 13 güncellemesini erkenden alırken, Samsung sürpriz şekilde bütçe dostu modelleri için de beklenen güncellemeyi erkenden yayınlamaya başladı. Bu kez şanslı modeller arasına Galaxy M52'de girdi.

GALAXY M52, ANDROID 13'U ALDI

Planlamalara göre Galaxy A ve M serisi, Android 13 güncellemesini en son alacak modeller arasında. Ancak Samsung, yıl bitiminden önce her iki seri için de dev güncellemeyi erkenden kullanıcılara ulaştırıyor.

Kısa süre önce şirketin bütçe dostu modellerinden Galaxy M52, Android13 tabanlı One UI 5 güncellemesine kavuştu. Şu anda SM-M526BR model numaralı Avrupa cihazı, büyük güncellemeyi OTA'dan alıyor.

Samsung'dan bütçe dostu modeline Android 13 müjdesi: Galaxy M52, One UI 5 ile yeni özelliklere kavuştu

One UI 5 ve Android 13'ün yanı sıra M526BRXXU1CVJ7 yapı numaralı güncelleme, Kasım 2022 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor. 

Sizler de uygun fiyatlı Galaxy M52 modeline sahipseniz, cihazınızın ayarlarından Yazılım Güncelleme" menüsündeki "İndir ve Yükle" seçeneğine giderek son sürümü telefonunuza yükleyebilirsiniz. Eğer güncelleme sisteme henüz düşmediyse, biraz daha beklemenizde fayda var. Çünkü Samsung, ülkelere göre güncellemeyi kademeler halinde sunuyor ve bu da zaman farkını ortaya çıkrabiliyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...