Tgrt Haber

Galaxy Note 4'ün fiyatı ortaya çıktı

14 Ağustos 2014 18:40
Galaxy Note 4'ün fiyatı ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy Alpha'yı tanıtmasının ardindan gözler Galaxy 4'e çevrildi edin. Akıllı Telefonun fıyatı Hakkında initial BİLGİLER gelmeye Başladı.

Samsung sana telefon 'un Yeni Bir da tablet tanıtacağı haberlerinin gelmediği Bir Gün yok. Tam Galaxy Alfa hakkındaki sızıntılar bitmişken, simdi de Galaxy Note 4 Başladı. Geçtiğimiz günlerde Detaylı Görselleri sızan Galaxy Note 4 'ün simdi de evo Etiketi sızdırıldı. Henüz görmediyseniz Galaxy Note 4 'ün sızan fotoğraflarına buradakihaberimizden Ulaşabilirsiniz. Endonezyalı Online Alışveriş Sitesi Erafone 'un sitesinde yer'de alan Akıllı telefon, yaklasik 800 dolar evo etiketine SAHİP. Sitenin, sattığı Akıllı Telefonları normalin Biraz DAHA uzerinde Bir evo Etiketinde Ile Satışa sunduğu düşünüldüğünde Galaxy Note 4 'ün Biraz DAHA Uygun'un fiyatlı olabilecegini Söylemek mumkun.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...