Tgrt Haber

Galaxy S23 çıkış tarihi açıkladı: Yanında gelecek hediyesi de belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Phonearena
08 Ocak 2023 10:35 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 10:38
Galaxy S23 çıkış tarihi açıkladı: Yanında gelecek hediyesi de belli oldu

Samsung, 2023'ün amiral gemisi Galaxy S23 serisinin çıkış tarihini açıkladı. Ek olarak telefonların yanında verilecek hediye de belli oldu.

Samsung​'un uzun süredir beklenen Galaxy S23​ serisi için beklenen an geldi. Sızıntılarıyla gündeme gelen, merak edilen teknik detayları ortaya çıkan yeni amiral gemilerinin çıkış tarihi açıklandı.

Buna göre Güney Koreli teknoloji devi, amiral gemisi​ modelleri Galaxy S23'ü1 Şubat tarihinde tanıtacak. Ayrıca cihazların yanında ön siparişe özel çok önemli bir hediye de yer alacak.

GALAXY S23 SERİSİ, 1 ŞUBAT'TA TANITILACAK

Galaxy S23 serisi 1 Şubat tarihinde tanıtılacak ve hemen akabinde 2 Şubat'ta ön siparişe açılacak.

Ön siparişe özel kullanıcılar önemli bir hediyeye de sahip olacak. Şirketin üst düzey kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2, 2 Şubat ila 8 Şubat arasında ön sipariş veren kişilere ücretsiz olarak S23 serisinin yanında verilecek.

Galaxy S23 çıkış tarihi açıkladı: Yanında gelecek hediyesi de belli oldu

Samsung yeni telefonunda çok fazla değişikliğe gitmeyecek. Ancak önceki neslin rahatsız eden çıkıntılı kamera tasarımı, yeni modellerde baştan tasarlanacak ve daha kullanıcı dostu hale getirilecek.

Diğer yandan seride birbirinden renkli modeller bulunacak. S23 ailesi, gri, siyah, mavi, yeşil, kırmızı renk seçenekleriyle karşımıza çıkacak.

Kaynak: Phonearena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...