Tgrt Haber

Galaxy S23 serisinde bir ilk: Samsung depolamada çağ atlayacak!

02 Ocak 2023 15:50 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 15:53
Galaxy S23 serisinde bir ilk: Samsung depolamada çağ atlayacak!

Önümüzdeki aylarda Galaxy S23 serisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Samsung, depolama tarafında bir ilke imza atacak.

Samsung​, yılın ilk çeyreğinde yeni amiral gemileri Galaxy S23 serisini tanıtacak. Lansmanın 1 Şubat 2023'te gerçekleşmesi beklenirken, telefonlara dair önemli detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Günümüzde üst seviye bir akıllı telefon genellikle en az 64 ila 128GBdepolama​ seçenekleriyle karşımıza çıkarken Samsung, uzun yıllardır devam eden bu formu değiştirecek.

S23 SERİSİNDE BİR İLK

Giderek büyüyen dosya boyutları, akıllı telefonların depolaması için artık bir sorun haline gelmeye başladı. Özellikle kameraların yüksek çözünürüklü görüntüler kaydetmesiyle bu sorun her geçen gün daha da can sıkarken, uygulama boyutları da yine depolamayı işgal eden önemli etkenlerden biri.

Samsung, GalaxyS23 serisinde ilk kez başlangıç modelini 256 GBdepolama birimiyle satışa sunmaya hazırlanıyor. Daha önceki modellerde başlangıç 64/128 GB arasında değişkenlik gösterebiliyordu.

Diğer yandan S23 serisinin RAM​ kapasitesi de yine ortaya çıktı. Buna göre Koreli üretici S23 Ultra'da12 GB RAM ve 1 TB'a kadar depolama birimine yer verirken, S23 ile S23+8GB RAM seçeneğiyle karşımıza çıkacak. Renk olarak ise cihazlarda; beyaz, yeşil, lavanta ve siyah renk seçeneği bulunacak.

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...