Tgrt Haber

Galaxy S23 tanıtım görüntüleri sızdırıldı: İşte lansman öncesi öne çıkan detaylar

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gsmarena
11 Ocak 2023 09:57 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 10:15
Galaxy S23 tanıtım görüntüleri sızdırıldı: İşte lansman öncesi öne çıkan detaylar

Samsung'un 1 Şubat'ta tanıtacağı Galaxy S23 serisi, lansman öncesi tanıtım görselleriyle sızdırıldı.

Samsung​, kısa süre önce yaptığı duyuruda yeni amiral gemisi telefonlarının tanıtım tarihini açıkladı. Buna göre Galaxy S23​ serisi 1 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılacak.

Cihazlar hakkında onlarca sızıntı gündeme gelirken, tanıtım tarihine yaklaşırken telefonların resmi teaser görüntüleri de gözler önüne serildi. Her ne kadar S23 serisinin tam görüntüleri paylaşılmasa da, cihazların önemli detaylarına bakış atmamıza imkan sunuyor.

GALAXY S23, 1 ŞUBAT'TA TANITILACAK

Paylaşılan ilk tanıtım görüntüsünde, Galaxy S23 Ultra​'nın kamera​ yapılandırması gösteriliyor. Kaynağa göre Galaxy S23 Ultra, üçlü kamera ile gelecek ve ana kameranın çözünürlüğü de 200 Megapiksel olacak.

https://twitter.com/UniverseIce/status/1612783713892589568

Samsung'un kamera tarafında önemli iyileştirmeler yaptığı söylenirken, S23 serisinin gece fotoğrafçılığı ve videolarda daha iyi çekim yapması bekleniyor. Bu da üçlü sensör ile gerçekleşecek.

Ice Universe'ye göre Galaxy S23 Ultra'da periskop lens yer almayacak. Samsung, iddiaya göre S24'e kadar ana kameralara odaklanacak ve periskop lensi cihazlarına bir süre daha getirmeyecek.

 

Kaynak: gsmarena

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...