Tgrt Haber

Galaxy Z Flip 3 için Android 13 güncellemesi yayınlandı: One UI 5 ile geliyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: sammobile
20 Kasım 2022 10:39 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 10:40
Galaxy Z Flip 3 için Android 13 güncellemesi yayınlandı: One UI 5 ile geliyor!

Samsung, Android 13 dağıtımını hızlandırırken katlanabilir modellerden Galaxy Z Flip 3'te bu güncellemeye kavuşmaya başladı.

Son dönemin, özellikle yazılım güncellemeleri alanında lider şirketlerinden Samsung​, Android 13 dağıtımında büyük bir ivme yakaladı.

Google​'dan sadece iki ay sonra Android 13 güncellemesini sunmaya başlayan firma, kendi geliştirdiği One UI 5 arayüzüyle beraber bu güncellemeyi cihazlarına ulaştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalardan bu yana birçok model Android 13'e kavuşurken, listeye kısa süre önce bir model daha eklendi.

Z FLIP 3, ANDROID 13'U ALMAYA BAŞLADI

Hemen hemen her gün bir cihaz yeni Android güncellemesini alırken, furyaya katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip 3 modeli de katıldı.

Samsung'un geçen yıl piyasaya sürdüğü katlanabilir telefonu, One UI 5 ile Android 13 güncellemesini aldı. 

Söz konusu güncelleme F711BXXU3DVK3 yapı numarasıyla geliyor ve Kasım 2022 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

Galaxy Z Flip 3 için Android 13 güncellemesi yayınlandı: One UI 5 ile geliyor!

Şu anda Avrupa'da kullanıma sunulan güncellemenin, önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde yaşayan Z Flip 3 sahiplerine de ulaşması bekleniyor. 

Bilmeyenler için Samsung'un yeni geliştirdiği One UI 5 arayüzü, daha akıcı ve pürüzsüz kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca Android 13 güncellemesiyle cihazların daha önce bilinen pek çok sorunu da optimize ediliyor.

Sizler de yeni güncellemenin telefonunuza gelip gelmediğini anlamak için,  Ayarlar » Yazılım güncelleme menüsüne gidip yeni sürümü denetlemeniz yeterli olacaktır.  Güncelleme ülkenizde yayınlandıysa indirme otomatik olarak başlayacak.

Kaynak: sammobile

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...