Tgrt Haber

Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 , One UI 5 güncellemesiyle yeni özelliklere kavuştu

11 Kasım 2022 12:48 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 12:49
Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 , One UI 5 güncellemesiyle yeni özelliklere kavuştu

Samsung, dağıtımını sürdürdüğü yeni arayüz güncellemesi One UI 5'i, katlanabilir modelleri Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 için kullanıma sundu.

Kararlı One UI 5​ güncellemesi Samsung​ telefonlara ulaşmaya devam ederken, listeye iki şanslı model daha eklendi. Birkaç aydır beta sürecindeki katlanabilir modeller, yeni arayüz güncellemesini resmi olarak almaya başladı.

Android 13 tabanlı güncelleme yeni özelliklerle gelirken, performans tarafında da birtakım iyileştirmeler yapıldı. Samsung, uzun süredir üzerine çalıştığı One UI5 ile kullanıcı deneyimini ileri seviyeye taşıyor.

Z FLIP 4 VE Z FOLD 4 İÇİN GÜNCELLEME SUNULDU

Galaxy Z Fold 4​ ve Z Flip 4 için One UI 5 kararlı güncellemesi, şu anda ABD'den başlamak üzere kullanıcılara sunuluyor. Önümüzdeki günlerde diğer ülkelerde yaşayan kullanıcılar da söz konusu güncellemeyi OTA ile alacak.

Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 , One UI 5 güncellemesiyle yeni özelliklere kavuştu

Buna ek olarak Samsung, Android 13 ve One UI 5 yenilikleri dışında güvenlik tarafında da yeni yamalarını yayınladı. Kasım 2022 Android güvenlik yaması da aynı güncelleme içerisinde sunuldu. 

Bilmeyenler için One UI 5, Samsung telefonlar için yeni bir arayüz deneyimi getiriyor. Yeni animasyonlar, renk paletleri, güncellenen kişiselleştirmeler metin tanıma ve bakım modu, gelen özelliklerden bazıları.  

Şimdilik Z Fold 4 ve Z Flip 4 ikilisi güncellemeyi alırken, önümüzdeki günlerde geçen yılın modellerinden Z Flip 3 ve Z Fold 3'ün de Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini alması bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...