Tgrt Haber

Gmail, yeni materyal tasarımıyla güncellendi: İşte yeni hali

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gizmodo
28 Temmuz 2022 10:00 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 10:17
Gmail, yeni materyal tasarımıyla güncellendi: İşte yeni hali

Google'ın mail hizmeti Gmail, yeni materyal tasarımıyla herkese ulaşmaya başladı. Değişiklik birkaç hafta önce başlarken, yeni görünüm şu anda herkese ulaşmış durumda.

Google​, tüm uygulama ve hizmetleri modern geçirmeye devam ediyor. Bu bağlamda'de, şubat anne adayı tasarımılı ilk kezte anlatılır. Uzun bir aranın ardından Google'ı yeniden tasarladığı Gmail​'i başlatmak için başladı.

Birtakım iyileştirme ve optimizasyon içeren yeni Gmail, özellikle de eğitimle dikkatleri dikkat çekiyor. Bu, aynı Android'in kullandığı yeni tasarım​ dilinin de ortaya çıkmasından ortaya çıkmaktadır.

GMAIL, YENİ TASARIMA KAVUŞTU

Google, bir arada testinden yeni Gmail'i geniş kapsamlı olarak duyuruldu . Yenilenen görünüm ile, sayfaya tıklamadan direkt olarak Meet, Chat ve Space entegresyonu sayesinde bu hizmetlere de erişebileceksiniz. Peki Gmail'in yeni tasarımı nasıl kullanılır veya eski haline dönüştürülür?

Gmail, yeni materyal tasarımıyla güncellendi: İşte yeni hali

Yenilenen Gmail'i kullanmak kolay. Yapılması gereken tek şey, Gmail üzerinden ayarlara girer, sonra hızlı menüden yeni geçiş yapmak. Bu basit işlemler ile yenilenen tasarımı kullanmak mümkün. Yenilenmiş durumdaysa, tekrardan eskiye gitmek için aynı zamanda eski siteden eski gezinebilir eskiye gidebilirsiniz. 

Kaynak: gizmodo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...