Tgrt Haber

God of War'dan rekor kıran başlangıç: PlayStation tarihine geçti

25 Kasım 2022 19:34 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 19:35
God of War'dan rekor kıran başlangıç: PlayStation tarihine geçti

Sony, oyun satışlarındaki başarısını yeni projeleriyle artırmaya devam ediyor. Yapımcı, son olarak piyasaya sürdüğü God of Wars ile satış rekorunu bir kez daha tazeledi.

Sony​, yeni yapımlarıyla oyun dünyasına damga vurmaya devam ediyor. PlayStation 4 ve PlayStation 5​ için çıkan oyunlar kullanıcının beğenisini kazanırken, God of War'da bunlardan biri olmayı başardı.

Sony'nin hasılat rekoru kıran son oyunu God ofWar oldu. İki hafta önce piyasaya çıkan oyun, Sony'nin PlayStation tarihinde en hızlı satan oyunu oldu. Resmi açıklamaya göre ilk haftada 5,1 milyonluk satış gerçekleşti.

SONY'DEN REKOR SATIŞ

Sony, oyunun ilk haftasında 5,1 milyon satış yaparak The Last of Us Part II, Marvel’s Spider-Man, Uncharted 4: A Thief’s End gibi oyunların önüne geçmeyi de başardığını söyledi.

God of War'dan rekor kıran başlangıç: PlayStation tarihine geçti

Santa Monica Studio tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu, PlayStation 5 ve PlayStation 4 platformları için 9 Kasım 2022 tarihinde piyasaya sürüldü.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alper27 Kasım 2022 04:43

Hiç şaşırtıcı değil. Yılın değil, gelmiş geçmiş en iyi olabilir. Hikaye, grafik, oynanış ve bir oyunda aranan sayılabilecek neredeyse tüm özelliklerde mükkemmel bir iş çıkarılmış. Tam anlamıyla bir baş yapıt.

Sonraki Haber Yükleniyor...