Tgrt Haber

Google ile ortaklık meyvesini verdi: Samsung, Android 13 güncellemesinde vitesi artırdı!

18 Kasım 2022 19:22 - Güncelleme : 18 Kasım 2022 19:24
Google ile ortaklık meyvesini verdi: Samsung, Android 13 güncellemesinde vitesi artırdı!

Yazılım güncellemelerinde rakiplerine kıyasla oldukça iyi performans ortaya koyan Samsung, Android 13 ile zorlu sınavda kendisini bir kez daha gösterdi.

Bir dönem yazılım güncellemeleri konusunda neredeyse en kötü konuma gerileyen Samsung​, eski halinden eser bırakmadı. Özellikle aylık güvenlik güncellemelerinde tüm rakiplerini geride bırakan teknoloji devi, Android 13 için de vitesi artırmış durumda.

Google​ ile iş birliği yapan Samsung, Android güncellemelerinde bu yıl bir ilke imza attı. Android 13 güncellemesiyle Koreli üretici, ilk kez büyük Android güncellemesini en erken zamanda kullanıcılara ulaştırmaya başladı. Bu, daha önceki güncellemelerden daha erken bir süreçte gerçekleşti.

SAMSUNG, GÜNCELLEME KONUSUNDA KENDİNİ AŞTI

Samsung, Android13 güncellemesini geçtiğimiz aydan itibaren akıllı telefonlarına sunmaya başladı. Kısa süre önce Z Fold 4 ve Flip 4'de yeni işletim sistemine kavuşurken, daha öncesinde birkaç model daha güncellemeyi aldı. Google, henüz iki ay önce Android 13'ü sunarken, Samsung ise çok gecikmeden hemen akabinde yeni işletim sistemini Galaxy cihazlarına sunmaya başladı.

Bilmeyenler için Galaxy S22 serisi için Android 13, 24 Ekim'de piyasaya sürüldü. Diğer yandan Galaxy S21​ için güncelleme 8 Kasım'da resmi olarak yayınlandı. Galaxy Note20 ve S20 serisi için ise Kasım 2022'nin sonları işaret edildi. 

Yılın sonunda ise Samsung, Android 13'ü;Galaxy Z Flip 3, Fold 3, Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy Tab S6 Lite için yayınlayacağını açıkladı. 

Buna ek olarak şirketin bütçe dostu modellerinden Galaxy A32, Galaxy A33 5G, Galaxy A52s 5G ve Galaxy A53 5G'nin de, yıl sonuna kadar yeni işletim sistemine kavuşması bekleniyor.

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Süleyman19 Kasım 2022 12:57

Ne yazık ki s21 ultra hala gelmedi güncelleme note 20 ve a53 e bile gelmişken s21 ultra ya gelmemesi çok saçma bir de Türkiye yi sona bırakması yazık samsung pişmanlıktır...

Sonraki Haber Yükleniyor...