Tgrt Haber

Google, YouTube Music ve Premium kullanıcı sayısını açıkladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Phonearena
10 Kasım 2022 15:45 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 15:46
Google, YouTube Music ve Premium kullanıcı sayısını açıkladı

Google, video ve müzik platformu YouTube'un Music ve Premium aboneye sahip toplam sayısını açıkladı.

Google​, sahip olduğu hizmetleri milyonlarca kişiye ücretli ve ücretsiz olarak sunuyor. Bu hizmetlerin arasında hemen hemen herkesin kullandığu YouTube​'da yer alıyor.

Video ve müzik​ platformu YouTube, giderek kullanıcı sayısını artırıyor ve Google bu durumdan oldukça memnun. Özellikle müzik tarafında YouTube Music ile önemli yol kaydeden teknoloji devi, Premium​ ve toplam Music kullanıcı sayısını da açıkladı.

GOOGLE, MİLYONLARCA KULLANICIYA ULAŞTI

ABD merkezli şirket, bugün yaptığı açıklamada Eylül 2022 itibariyle toplam ücretli ve deneme YouTube Müzik ve Premium abone sayısının  dünya genelinde 80 milyonu aştığını duyurdu. Bu geçtiğimiz yıl bildirilen 50 milyon rakamından da bir hayli fazla.

YouTube'daki bu gelişim, Google'ın büyümesindeki önemli etkenlerden biri. Durumdan memun olduklarını belirten YouTube Müzik Küresel Başkanı Lyor Chone ise konuya ilişkin, "Müzik endüstrisi ile hayranları ÖNCE'ye koyan bir abonelik​ hizmeti oluşturarak bu 80 milyonu aşkın dönüm noktasına ulaştık" dedi.

Lyor ayrıca Samsung, Vodafone gibi şirketlerle yapılan iş birlikleriyle de bu dönüm noktasına ulaştıklarını vurguladı. Türkiye'de bazı operatörler bazı kullanıcılar için kampanyalı olarak YouTube Premium aboneliği veriyordu.

 

Kaynak: Phonearena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...