Tgrt Haber

Google'dan tüm kullanıcılara acil uyarı: Güncellemeyi hemen yapın! Chrome risk altında

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Google Blog
04 Eylül 2022 11:05 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 11:07
Google'dan tüm kullanıcılara acil uyarı: Güncellemeyi hemen yapın! Chrome risk altında

Teknoloji devi Google, Chrome'dan kaynaklı bir güvenlik sorunu nedeniyle acil güncelleme yayınladı. Yeni güncellemenin bir an evvel yüklenmesi gerektiği belirtildi.

Google​, son zamanlarda güvenlik konusunda yoğun çalışmalar yapıyor. Her gün yüzlerce, belki de binlerce saldırıya maruz kalan şirket, uygulamalarını bu tür kötü amaçlı yazılımlardan korumak için sık sık güncelliyor. Teknoloji devi kısa süre önce Chrome​ tarayıcısı için acil bir güncelleme​ yayınladı ve kullanıcıları uyardı.

Son dönemde hackerların hedefindeki Google, Chrome tarayıcısı için yeni önlemler alarak korumayı güçlendiriyor. Bilgisayar korsanları kullanıcı verilerini çalmak için yüzlerce deneme gerçekleştirirken, Google bu durumu tespit etti ve Chrome tarayıcısı için 105.0.5195.102yapı numarasıyla işaretlenen bir güncelleme yayınladı.

CHROME GÜNCELLENDİ

Google, yaşanan güvenlik açığı​ için yeni sürümü kullanıcılara sundu. Şirket yeni sürümü yayınlamasıyla Blog sayfasından herkesi bu güncellemeyi yüklemesi gerektiğini söyledi.

Google'dan tüm kullanıcılara acil uyarı: Güncellemeyi hemen yapın! Chrome risk altında

Eğer sizler de hâlâ Chrome tarayıcınızı güncellemediyseniz, Chrome > Yardım > Google Chrome Hakkında kısmına giderek yeni sürümü cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. 

 

Kaynak: Google Blog
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...