Tgrt Haber

Gözler bu oyunda: Asassin’s Creed çıkış tarihi sızdırıldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 10:26 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 10:30
Gözler bu oyunda:  Asassin’s Creed çıkış tarihi sızdırıldı

Oyunseverlerin merakla beklediği Asassin’s Creed için beklenen çıkış tarihi sızdırıldı. Oyunun kod adının da Red olduğu ortaya çıktı.

Oyun dünyasında bu yaz duyuruların ardı arkası kesilmedi. Efsanevi dövüş oyunu Mortal Kombat 1’in yanı sıra, Baldur’s Gate 3 gibi içerikler gündemden düşmezken, şimdi de gözler  Asassin’s Creed oyununa çevrildi.

Japonya’da geçecek ve Red kod adlı Assassin’s Creed’in çıkış tarihini, şirketin içinden biri tarafından sızdırıldı. Yakın zamanlı rapora göre Ubisoft’un, AC Red’i 2024 yılında piyasaya sürmeyi planladığı yönündeki söylentiler bir kez daha doğrulandı.

ASASSİN’S CREED İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Güvenilir kaynaklardan Insider Gaming’den Tom Henderson’ın aktardığına göre, AC Red şu anda 2024’ün tatil sezonu için planlanıyor. 

Gözler bu oyunda:  Asassin’s Creed çıkış tarihi sızdırıldı

Öyle ki Kasım ve Aralık 2024 arasında herhangi bir zaman anlamına gelebilir. Ama, Ubisoft’un geliştirme gecikmelerine yabancı olmadığı göz önüne alındığında, buna kesin gözüyle de bakmamakta fayda var.  İyi haber ise Henderson’ın oyunun oynanabilir durumda olduğunu duyduğunu iddia etmesi.



Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...