Tgrt Haber

Gözler 'TEKNOFEST İzmir'de: Geri sayım başladı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Eylül 2023 09:51 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 09:56
Gözler 'TEKNOFEST İzmir'de: Geri sayım başladı!

İstanbul ve Ankara'da binlerce kişiyi ağırlayan TEKNOFEST, kapılarını bu kez de İzmir'e açıyor. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivalinin İzmir etkinliği için geri sayım başladı.

Türkiye'nin Savunma Sanayi​ ve Havacılık alanında pek çok projelerinin sergilendiği TEKNOFEST​, bu yıl İstanbul ve Ankara'nın ardından kapılarını İzmir​'deki vatandaşlara açıyor. 

Birbirinden ilginç teknolojilerin sergilendiği festivalde gözler yine yerli ve milli Savunma Sanayii ürünlerinde olacak. Peki TEKNOFEST İzmir ne zaman?

TEKNOFEST İZMİR İÇİN GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Geçtiğimiz haftalarda Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST, 27 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanı'da ziyaretçilere kapılarını açacak.

Deneyap atölyelerinde havacılık, uzay, robotik kodlama gibi alanlarda çalışmalar yapan öğrenciler de festivalin yarışmacıları arasında. Deneyap Fikir Maratonu ve Deneyap Makeathon (MAKETON) Yarışları ilk kez TEKNOFEST İzmir'de düzenlenecek.

Öte yandan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca düzenlenen TEKNOFEST İzmir, 5 gün boyunca teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, söyleşiler başta olmak üzere çeşitli etkinliklere sahne olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...