Tgrt Haber

GTA 6 bir kez daha göz kırptı: Metacritic sayfası açıldı, bu kez geliyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
26 Ekim 2023 10:00 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 10:04
GTA 6 bir kez daha göz kırptı: Metacritic sayfası açıldı, bu kez geliyor!

2022’de geliştirildiği onaylanan yeni GTA 6 için gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Metacritic sayfası oluşturulurken lansmana da bir kez daha göz kırptı.

Son yılların en çok beklenen oyunlarından GTA 6​ için geri sayım resmen başladı. Rockstar Games’in şu an için en büyük sınavlarından olan bu oyun için iddia ve sızıntılarına ardı arkası kesilmiyor.

2022’de geliştirildiği onaylanan ve bu sürece ilişkin görüntüler gündeme düşerken, yakın zamanda açılan Metacritic sayfası oyuncuları bir kez daha heyecanlandırdı.

GTA 6 için Metacritic sayfası oluşturuldu

Öncelikle Metacritic, film, dizi, albüm ve oyunlar için kullanıcı yorumları ve eleştiri puanları toplayan bir web sitesidir. Oyuncular, yeni çıkacak oyunlar hakkında fikir edinmek için bu siteyi sıkça kullanır. Bu nedenle GTA 6 için bu platformda bir sayfanın oluşturulmuş olması, oyunun yakında çıkabileceği yönündeki söylentileri bir kez daha güçlendirdi.

GTA 6 bir kez daha göz kırptı: Metacritic sayfası açıldı, bu kez geliyor!

GTA 6’nın Metacritic sayfasına bakıldığında, oyunun Xbox Series X​ ve PlayStation 5​ konsolları için çıkış yapacağı bilgisi dikkat çekiyor. Ancak oyunun sayfası henüz yeni açıldığı için bu bilgilerin tamamlanmamış olabileceğini ve ilerleyen zamanlarda güncellenebileceğini belirtmekte fayda var .

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...