Tgrt Haber

GTA 6 fragmanı 7 ayda rekor kırdı! İzlenme sayısı ile tarihe geçti

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Wccftech.com
15 Temmuz 2024 15:09 - Güncelleme : 15 Temmuz 2024 15:09
GTA 6 fragmanı 7 ayda rekor kırdı! İzlenme sayısı ile tarihe geçti

GTA 6'nın fragmanı, YouTube'da 200 milyon izlenme ile GTA 5'in fragmanını ikiye katlayarak yeni bir rekor kırdı. Sadece 7 ayda ulaşılan bu izlenme başarısı, fragmanı YouTube'un en çok izlenen oyun fragmanları arasına taşıdı.

Rockstar Games​'in uzun süredir beklenen GTA 6​ oyununun fragmanı YouTube​'da 200 milyon kez izlenerek yeni bir rekora ulaştı. Bu, geçen yıl aralık ayında yayınlanmasından sadece 7 ay sonra gerçekleşti.

GTA 6​ FRAGMANI, GTA 5​ FRAGMANINI İZLENME SAYISI BAKIMINDAN İKİYE KATLADI

Bu rakam, özellikle serinin bir önceki oyununun fragmanıyla kıyaslandığında oldukça etkileyici duruyor. Hatırlatmak gerekirse GTA 5​ fragmanı toplamda 110 milyon kez izlenmiş durumda ki bu da GTA 6​ fragmanının hemen hemen yarısını temsil ediyor.

Ancak GTA 6​ oyun fragmanları arasında hala ikinci sırada yer alıyor. Mobil oyun Subway Surfers 361 milyon görüntülenme ile liderliği elinde tutuyor. Ancak bu fragmanın 11 yıl önce yayınlandığını da belirtmek önemlidir.

GTA 6 fragmanı 7 ayda rekor kırdı! İzlenme sayısı ile tarihe geçti - 1. Resim

Konsol ve PC oyunları arasında GTA 6​ rakipsiz. Eğer fragmana ilgi devam ederse, 300 milyon barajını da aşabileceği düşünülüyor. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki, 200 milyon görüntülenme sadece Rockstar'ın kanalından alınan resmi verileri kapsıyor. Fragman​ farklı kanallara onlarca kez yeniden yüklendiği için görüntülenme sayısı totalde çok daha yüksek.

GTA 6​ fragmanı yayınlandıktan hemen sonra çeşitli rekorlar kırmıştı. İlk 24 saat içinde 100 milyondan fazla izlenerek en popüler müzik dışı video olmuştu.

Son verilere göre, oyundan yeni ekran görüntüleri ağustos ayı gibi erken bir tarihte ortaya çıkabilir. Bu da ikinci fragmanın yakın gelecekte yayınlanabileceğine işaret ediyor.

Kaynak: Wccftech.com
Sonraki Haber Yükleniyor...