Tgrt Haber

Haftalık Epic Games Store ücretsiz oyunu belli oldu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
01 Mart 2024 09:21 - Güncelleme : 01 Mart 2024 09:21
Haftalık Epic Games Store ücretsiz oyunu belli oldu

Geleneksel olarak her hafta verilen Epic Games Store oyunu belli oldu. Epic popüler aksiyon oyunu Aerial_Knight's Never Yield oyununu ücretsiz olarak dağıtma kararı aldı.

Epic Gamesücretsiz oyun​ dağıtımına devam ediyor. Listemizin bu haftaki konuğu aksiyon temalı bağımsız popüler bir yapım olan 'Aerial_Knight's Never Yield' oyunu oldu.

"Aerial_Knight" firması tarafından geliştirilen ve "Headup" tarafından yayınlanan Aerial_Knight's Never Yield, 7 Mart 2024 tarihine kadar Epic Games'ten ücretsiz indirilebilecek. Oyunda kumanda desteği de bulunuyor, bu sayede fiziksel bir kontrolcüyle oynanabiliyor.

Oyunun hikayesi Epic Games'teki sayfasında şöyle tanımlanıyor:

"Wally'nin yerine geç. Geçmişinde kaybettiğini yeniden kazanmış gizemli bir karakter. Umarım rakiplerini geride bırakabilecek kadar hızlısındır. Gerçeği ortaya çıkar ve başlarına gelen gizemi ortaya çıkarmaya çalış. Ortalama bir aksiyon filmi uzunluğu ile (Normal zorlukta yaklaşık bir buçuk saat) bu aksiyon dolu maceradaki ilk turunu bir akşamüstü keyifle tamamlayabilirsin. Sonrasında skorunu yükseltebilirsin."

Haftalık Epic Games Store ücretsiz oyunu belli oldu - 1. Resim

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store ücretsiz oyunlarını yüklemek için ilk gereksinim: bir tane Epic hesabına sahip olmak.

Eğer yoksa Epic Games'in resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

Kampanya sınırlı süreyle geçerli olsa da, oyunları bir defa Epic Games hesabınızdaki kütüphaneye eklemeniz yeterli oluyor. Ekledikten sonra ömür boyu sizde kalıyor, yani sanılanın aksine kampanya süresi dolduktan sonra hesabınızdan silinmiyor.

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...