Tgrt Haber

Hasret bitiyor... GTA 6 fragmanı için tarih resmen açıklandı

01 Aralık 2023 18:22 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 20:51
Hasret bitiyor... GTA 6 fragmanı için tarih resmen açıklandı

GTA 6 fragmanı ne zaman yayınlanacak? diye merak edenlere iyi haber geldi. Rockstar Games, oyuna dair ilk resmi görüntülere yer verilmesi beklenen GTA 6 fragmanını paylaşacağı tarihi açıkladı.

Sayısız iddia haberi, oyundaki karakterlere ait olduğu iddia edilen görsel sızıntıları ve bitmek bilmeyen söylentilerin ardından, bekleyiş sona eriyor. Yeni Grand Theft Auto oyunu GTA 6​ için geri sayıma geçilmiş durumda. Geliştirici firma Rockstar Games​, ilk GTA 6 fragmanını yayınlayacağı tarihi resmi olarak açıkladı.

GTA 6 FRAGMANI HAZIR

Rockstar Games Başkanı ve kurucu ortağı Sam Houser, geçen ay yaptığı açıklamayla şirketin 25. yıl dönümünü kutlamak için aralık ayında yeni GTA oyununun ilk fragmanını yayınlayacaklarını söylemişti. Her ne kadar şirket "GTA 6" dememekte ısrar etse de, farklı bir isim kullanması beklenmiyor.

Geliştirici firma bugün paylaştığı gönderisinde, merakla beklenen fragmanı 5 Aralık Salı günü yayınlayacağını açıkladı. Bu durumda, sürpriz bir isim değişikliği olmazsa GTA 6 fragmanı önümüzdeki hafta paylaşılacak, çıkış tarihi bilgisinin de kesinleşmiş olacağı tahmin ediliyor.

https://twitter.com/RockstarGames/status/1730587560726892883

SON OYUN ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ

Serinin son oyunu olan GTA 5​, 2013 Eylül ayında PlayStation 3 ve Xbox 360'ta yayınlandı. Şu anda PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Microsoft Windows platformlarında da oynanabiliyor.

Svg.com'a göre, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunu olan GTA 5, ABD'deki Güney Kaliforniya bölgesine dayanarak tasarlanmış kurgusal San Andreas eyaletinin Los Santos şehrinde geçiyor. Oyun Micheal, Franklin ve Trevor karakterlerinin, yozlaşmış bir devlet kurumuyla güçlü suçluların baskısı altındayken soygun yapma girişimlerini konu alıyor.

GTA 6 NEREDE GEÇİYOR? HARİTASI NASIL?

İddialarda yer alan bilgiye göre GTA 6, Vice City​ haritasını da içeren büyük bir haritaya sahip olacak. Webtekno'ya göre oyunun bugüne kadarki tüm GTA şehirlerini içine alacak kadar büyük bir haritaya sahip olduğu da belirtiliyor. Ancak Rockstar bu bilgileri henüz doğrulamış değil.

Kaynak: IGN
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...