Tgrt Haber

Honor Magic V2 katlanabilir telefon iddialı özellikleriyle tanıtıldı! Peki neler sunuyor?

12 Temmuz 2023 20:20 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 20:20
Honor Magic V2 katlanabilir telefon iddialı özellikleriyle tanıtıldı! Peki neler sunuyor?

Çin merkezli Honor, yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Honor Magic V2'yi tanıttı. "iPhone'dan daha hafif" olarak öne çıkarılan telefon, özellikleri ve tasarımıyla da iddialı.

Eskiden Huawei'nin alt markasıyken, ABD Hükümeti'nin baskıları nedeniyle Çinli bir konsorsiyuma satılan Honor​, yeni katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V2 ile karşımıza çıktı. 

Honor Magic V2'nin iç ekranı, 7.92 inç büyüklüğünde LTPO OLED panel ile donatıldı. 1984 x 2272 piksel çözünürlük sunan bu ekran, 120 Hz yenileme hızını destekliyor ve 1600 nit'e kadar parlaklık seviyesine çıkabiliyor. Dış tarafta ise, yine 120 Hz destekleyen 6.4 inçlik bir OLED panel bulunuyor.

İPHONE'DAN DAHA HAFİF

Honor Magic V2'nin tasarımı, ince ve hafif bir yapıya sahip olmasının yanı sıra katlandığında da kompakt bir şekle dönüşebilmesiyle öne çıkıyor. Açıkken 4,7 mm, katlı haliyle sadece 9,9 mm kalınlığında olan cihaz, 231 gram ağırlığı sayesinde de iPhone 14 Pro Max'ten daha hafif bir telefon olarak dikkat çekiyor.

Kamera​ özellikleri açısından Honor Magic V2, kullanıcılara yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekim deneyimi sunuyor. Ana kamera, 50 Megapiksel çözünürlüğe sahipken, telefoto lens 20 Megapiksel çözünürlük sunuyor ve optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğiyle destekleniyor. Ayrıca, ultra geniş açılı kamera da 50 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Ön kamera ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde ve yüksek kaliteli selfie çekimleri için ideal hale geliyor.

Honor Magic V2, oldukça güçlü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip. 16 GB RAM, cihazın çoklu görevlerde ve yoğun uygulamalarda bile takılmadan çalışmasını sağlarken, 512GB veya 1TB depolama seçenekleri de kullanıcılara geniş bir depolama alanı sunuyor.

Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 kullanıcı arayüzüyle çalışan Magic V2, 5.000 mAh batarya kapasitesi ve 66W kablolu hızlı şarj desteğiyle kutudan çıkıyor. Katlanabilir telefon​ modeli, yapılan açıklamaya göre ilk olarak Çin'de satışa sunulacak.

HONOR MAGİC V2 FİYATI

Honor Magic V2, 16 GB RAM + 256 GB depolamalı versiyonu için yaklaşık 1.250 dolar, 16 GB RAM + 512 GB depolamalı versiyonu için 1.392 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Honor resmi olarak Türkiye'de faaliyet gösterse de, cihazı ülkemize getirip getirmeyeceği belirsiz.

Kaynak: Honor

Derleme: Ömer Faruk Doğan - TGRT Haber

Kaynak: Honor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...