Tgrt Haber

Huawei Mate 60 serisinin üretimi başladı: İlk canlı görüntüler geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Weibo
28 Ağustos 2023 10:24 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 10:31
Huawei Mate 60 serisinin üretimi başladı: İlk canlı görüntüler geldi

Huawei’nin çok tartışılan Mate 60 serisi için beklenen gelişme yaşandı. Cihazların üretim hattından görüntüsü geldi.

ABD ambargosu sonrası akıllı telefon​ üretiminde büyük engellerle karşılaşan Huawei’nin, P serisinin yanı sıra Mate serisini üretmekte bir hayli zorluk çektiği biliniyor.

Ancak Çinli teknoloji devi tüm zorluklara rağmen üretimden vazgeçmiyor. Henüz birkaç hafta önce yetkililer Mate 60 serisi için üretimin başlayacağına ilişkin müjde verirken, telefonlara ait görüntüler de sızdırıldı.

HUAWEİ​ MATE 60 SERİSİ GELİYOR

Erba isimli bir blog yazarı, üretim hattından çıkan şüpheli Mate 60 serisinin canlı görüntüsünü Weibo'da paylaştı.

Görüntünün netliği zayıf olmasına rağmen, daha önce ortaya çıkan sızıntılarla eşleşen bir tasarım olduğunu söylemek mümkün. Arkada ikonik dairesel bir kamera kurulumu var.

Öte yandan Mate 60 serisinin, alt kısmının metal üst kısmının ise camdan yapıldığı fark edildi.

Huawei Mate 60 serisinin üretimi başladı: İlk canlı görüntüler geldi

Tanıtım tarihi belli olmamakla birlikte Huawei, Chengdu Otomobil Fuarı'nda 12 Eylül'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Söz konusu fuarda Mate 60 serisinin de tanıtılması bekleniyor.

Teknik açıdan Mate 60 serisi, P60 serisiyle tutarlı olan Qualcomm Snapdragon 8+ 4G işlemci ile gelecek. 5G desteğinin olup olmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

 

Kaynak: Weibo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...