Tgrt Haber

HyperOS işletim sistemli Xiaomi çamaşır makinesi tanıtıldı: İşte özellikleri

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2023 12:54 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 13:06
HyperOS işletim sistemli Xiaomi çamaşır makinesi tanıtıldı: İşte özellikleri

Xiaomi, yeni işletim sistemi HyperOS'u tanıtmasının hemen akabinde bu yazılıma sahip çamaşır makinesini duyurdu. İşte özellikleri ve fiyatı.

Xiaomi​, bu hafta yeni akıllı telefonlarına ek olarak yeni arayüz güncellemesi HyperOS​'i de tanıttı. Xiaomi 14 serisiyle çıkış yapan yeni işletim sisteminin diğer ekosistmem ürünlerinde de kullanılacağı açıklanmıştı. Beklendiği gibi de oldu. Xiaomi, HyperOS'li ilk çamaşır makinesini tanıttı.

OLED ekranlı ekranı bulunan çamaşır makinesi​, çeşiti yıkama modları sunuyor. Gösterge panelinin üzerinde ise Xiaomi'nin yeni işletim sistmemi HyperOS bulunuyor. Bu, birçok işlemi telefondan kolayca kontrol etmeye imkan sunuyor. 

XİAOMİ'DEN 'HYPEROS'LU ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Oldukça ince olan ankastre makine, firmanın HyperOS işletim sistemini çalıştıran ilk çamaşır makinesi ünvanını taşıyor. Ayrıca kullanıcılar cihazı sesli komutlarla kontrol edebilirken, Wi-Fi üzerinden yazılımını güncelleme şansına sahip olacaklar. Belki de bu güncellemeler, makinenin yıkama işlemini daha iyi yapmasını bile sağlayacak.

HyperOS işletim sistemli Xiaomi çamaşır makinesi tanıtıldı: İşte özellikleri

Öte yandan makinenin tamburunun çapı 530 mm ve tek seferde 10 kilograma kadar çamaşır alabiliyor. Farklı senaryolar ve çamaşır türleri için toplam 26 program mevcut. En hızlı yıkama sadece 12 dakika sürüyor. Tüm bunlara ek olarak verimliliği% 100'e yakın olan sterilizasyon ve temizleme modu da var.

Donanımhaber'in aktardığına göre bu makine, toz çamaşır deterjanı için bir ön karıştırma fonksiyonuna sahip. Tambura girmeden önce suyla karıştırılarak köpürtülüyor. Bu işlemin, deterjanın kumaşa daha derinlemesine nüfuz etmesini sağlayarak daha temiz yıkama sonuçları elde edilmesine yardımcı olduğunu belirtelim. Son olarak fiyatı ise 2740 dolar olarak açıklandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...