Tgrt Haber

Instagram, herkesin 'Keşke olsa' dediği özelliği getiriyor... İlk ekran görüntüsü paylaşıldı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Tecrunch
17 Nisan 2023 10:35 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 10:38
Instagram, takipçi listeleriyle ilgili önemli bir özelliği test etmeye başladı.

Sosyal medya devi Meta, Instagram kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir özellik üzerine çalışıyor. Henüz test aşamasındaki yenilik, takipçi listesiyle ilgili önemli bir değişiklik içeriyor.

Instagram, takipçi listeleriyle ilgili önemli bir özelliği test etmeye başladı.

Sosyal medyanın bir numaralı uygulamalarından Instagram​, kullanıcıları sevindirecek yeni bir özelliğe daha kavuşuyor.

Test edilen ve oldukça önemli sayılan bu yeni özellik, reels​'lar için gelen büyük güncellemenin ardından ortaya çıktı. Peki Instagram'a gelecekbir sonraki özellik ne? 

BEĞENİ SAYISININ ARDINDAN ŞİMDİ DE TAKİPÇİLERDE!

Instagram geçtiğimiz dönemlerde çok tartışılan beğeni sayısını gizleme değişikliğini kullanıma sunmuştu. Herhangi bir içeriğin beğeni sayısını gizlemeye olanak tanıyan bu özellik, pek çok kişiden olumlu yorum almıştı.

Şimdi ise Instagram, takipçilerinizi gizlemeye imkan sunan yeni bir güncellemeyi daha devreye almak üzere. Mat Navarra'nın keşfettiği görüntülerde takipçi listesinin nasıl gizleneceğine dair ilk bilgiler de ortaya çıktı.

https://twitter.com/ahmedghanem/status/1646207081047900166?

İsteğe bağlı olarak gelen, tıpkı postlarda olduğu gibi beğeni sayısını gizleyebildiğiniz benzer bir özellik bu kez de takipçiler için kullanılabilir olacak. Bu sayede başkalarının takipçilerinizi görmenizi engelleyebilir, daha özgür bir Instagram deneyimi yaşayabilirsiniz.

Söz konusu özellik henüz test aşamasında. Bu nedenle resmi olarak herhangi güncelleme çıkmış sayılmaz. Ancak ilerleyen günlerde Instagram, kullanıcıların beğenisini toplayan bu güncellemeyi devreye alacaktır. 

 

Kaynak: Tecrunch

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...