Tgrt Haber

İlk kez Türkiye'de test edilmişti: Beklenen Instagram özelliği devreye alındı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Tecrunch
25 Eylül 2022 11:55 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 11:58
İlk kez Türkiye'de test edilmişti: Beklenen Instagram özelliği devreye alındı!

Sürekli gelişen ve güncellenen Instagram için yeni bir değişiklik devreye alındı. Meta'nın ilk olarak Türkiye'de test ettiği özellik artık herkes için kullanılabilir.

Daha uzun videoları ön planda tutan Instagram​,Reels​ özelliğinin yanı sıra Hikayeler​ için de yeni değişiklikleri devreye alıyor. Daha önce uygulamada 60 saniyelik Hikayeler'i test eden Instagram, beklenen güncellemeyi sunmaya başladı.

Tecrunch'ın aktardığına göre Instagram Hikayeler, 60 saniyeye çıkarıldı.Güncellemeyle birlikte kullanıcılar artık 15 saniyeye sınırlı kalan Hikayeler'den kurtulacak ve daha uzun sürede anlarını paylaşabilecekler.

HİKAYELER ARTIK 60 SANİYE

Yabancı basına konuşan Meta​ sözcüsü 60 saniyelik Hikayeler'le alakalı, ''Her zaman Hikayeler deneyimini iyileştirmenin yolları üzerinde çalışıyoruz" dedi. 

https://twitter.com/MattNavarra/status/1471199503076274185

Yeni değişiklikle kullanıcılar 15 saniyede bir kliplere bölünmeksizin, tek parçada 60 saniyeye kadar Hikaye paylaşabilecek. Böylece uzun zamandır şikayet edilen sorun da ortadan kalkmış oldu.

 

 

 

Kaynak: Tecrunch
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...