Tgrt Haber

Instagram, Hikayeler için yorum yapma özelliği getirdi: Süre detayı dikkat çekti

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: The Verge
04 Eylül 2024 11:24 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 15:03

Sosyal platform devi Meta, Instagram Hikayeler için yorum yapma özelliğini duyurdu. Kullanıcılar artık hikayelere yorum yapabilecek. Hikayelere mesaj göndermekten farklı olarak bu özellik, yorumları bütün kullanıcıların görmesini sağlayacak. Ancak yeni özellikte dikkat çeken bir süre detayı mevcut.

Instagram​, kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik son yeniliğini duyurdu: Instagram Hikayeler​ için yorum​ yapma özelliği eklendi. Bu güncelleme, birçok kullanıcının geleneksel gönderilerden daha fazla tercih ettiği geçici paylaşımlara cevap vermenin yeni bir yolu olarak kullanıma çıkıyor.

INSTAGRAM HİKAYELER İÇİN YORUM YAPMA DÖNEMİ

Daha önce bir hikayeye cevap vermek için yalnızca hikayeyi paylaşan kişinin görebildiği özel bir mesaj göndermek gerekiyordu. Ancak bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık hikayelere daha açık ve genel yorumlar yapabilecek.

Öte yandan yorum yapabilme yetkisi sınırlı olacak: yalnızca gönderiyi paylaşan kişiyi takip eden ve bu kişi tarafından takip edilen kullanıcılar yorum yapabilecek.

Instagram, Hikayeler için yorum yapma özelliği getirdi: Süre detayı dikkat çekti - 1. Resim


24 SAAT SONRA SİLİNECEK

Yorumlar, hikayelerin kendisi gibi geçici olacak ve 24 saat içinde kaybolacak. Instagram sözcüsü Emily Norfolk, yaptığı açıklamada kullanıcıların paylaştıkları her hikaye için yorumları açma veya kapama seçeneğine sahip olacağını belirtti. Ancak yorumların hikaye gönderisi sona erdikten sonra arşivlenip arşivlenmeyeceği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Instagram, Reels ve Hikayeler gibi alanlarda sürekli olarak yeni özellikler ekliyor. The Verge'e göre bu değişiklikler, şirketin bu platformları sadece kaydırılan içerikler değil, aynı zamanda arkadaşlarla etkileşim kurulan önemli alanlar olarak gördüğünü ortaya koyuyor.

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...