Tgrt Haber

Bitmeyen Hikayeler: Instagram’a ‘bu da olmasın be!’ dedirten özellik geliyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: wccftech
19 Kasım 2023 12:57 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 12:58
Bitmeyen Hikayeler: Instagram’a ‘bu da olmasın be!’ dedirten özellik geliyor

Instagram hikayelerini görmekten sıkıldınız mı? Bu ilerleyen günlerde daha da sıkıcı bir hal alabilir. Meta'nın Instagram için geliştirdiği My Week isimli özellikle hikayeler tam 7 gün yayında kalabilecek.

Instagram'da kullanıcıların en çok kullandığı işlevlerden biri Hikayeler. 24 saat boyunca neler yaptığınızı paylaşmaya imkan sunan bu özellik sayesinde arkadaşlarınızla en eğlenceli anlarınızı paylaşabiliyorsunuz. Öyle ki Instagram, 24 saatte silinen hikayeleri profilinizde göstermek için Öne Çıkanlar sayfası sunuyor.

Öne Çıkanlara eklenen hikayeleri süresiz olarak profilinizde gösterebilir, hatta gruplara bölebilirsiniz. Ancak bu kadarıyla da sınırlı kalmayacak gibi. Hikayeler için 24 saat az bir süre olanlar için Meta yeni bir özelliği test ediyor. Bu özellik sayesinde tıpkı Öne Çıkanlarda oloduğu gibi hikyalerinizi uzun süre profilinizde tutabileceksiniz.

MY WEEK İLE INSTAGRAM HİKAYELERİ 7 GÜN YAYINDA KALABİLECEK

"My Week" özelliği sayesinde kullanıcılar, hikâyelerini bir hafta boyunca paylaşmalarının yanı sıra, istedikleri hikâyeyi kaldırabilipi veya yenisini ekleyebilme imkana sahip olacak. Bu ekle-çıkar özelliği yalnızca "My Week" özelliğinde kullanılabilecek.

Öte yandan My Week ile beraber paylaştığımız hikâyelere yeni hikâyeler ekleyebileceğiz. Bu hikâye akışı bozulmadan profilimizde tam 7 gün boyunca duracak ve kullanıcılar istedikleri zaman bu hikâyelere erişim sağlayabilecek. 

https://twitter.com/alex193a/status/1725848919978999856

Wccftech.com’un haberine göre özellik şu anda test aşamasında. Dolayısıyla şu an için bu özelliğe erişim yok. Ancak gelecek dönemde Meta, hızlıca geliştirdiği Instagram için My Week’i de kademeler halinde kullanıma sunacaktır. 

 

Kaynak: wccftech
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...