Tgrt Haber

Instagram için bomba özellik yolda: Kullanıcıları sevindirecek yenilikten ilk görüntüler geldi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
06 Nisan 2023 10:12 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 10:45
Instagram için bomba özellik yolda: Kullanıcıları sevindirecek yenilikten ilk görüntüler geldi!

WhatsApp'ın ardından Instagram için de bomba özellik yolda. Meta, anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ta yapacağı tasarım değişikliğiyle yeni bir kullanıcı arayüzü sunarken, Instagram ise kullanıcıları sevindirecek bir özelliğe kavuşuyor. İşte yeni özellikten ilk görüntüler.

WhatsApp​, Instagram​ ve Facebook'un çatı şirketi Meta her uygulaması için sürekli yeni özellikler ekliyor. Son olarak anlık mesajlaşma platformu  WhatsApp'ın Android cihazlarda yeni bir sohbet arayüzüne kavuşacağı ortaya çıkmıştı. 

Şimdi ise bir yenilik de Instagram cephesinden geldi. Güncellemeler konusunda ivme yakalayan Instagram, Reels​ videolar için yeni bir indirme​ butonu üzerine çalışıyor. Özellikle son birkaç yıl içinde Reels'lere ilgi artarken, kullanıcıların sevdiği içerikleri indirmesi de gelecek bu yenilik sayesinde mümkün olacak.

INSTAGRAM'A, REELS İNDİRME ÖZELLİĞİ GELİYOR

Instagram ve diğer sosyal medya uygulamalarıne gelecek yenilikleri önceden keşfeden Alessandro Paluzzi, popüler uygulamaya gelecek yeni özelliğin ekran görüntüsünü ortaya çıkardı.

Yukarıda da görüldüğü üzere Instagram'da ilerleyen zamanlarda artık Reels indirme butonu yer alacak. Yeni gelecek bu özelliğin piyasaya ne zaman sürüleceği ise bilinmiyor.

https://twitter.com/alex193a/status/1643592511124905990

Öte yandan yaklaşan bir başka özelliği daha hatırlatmakta fayda var. Kullanıcılar yine önümüzdeki dönemlerde yapılacak bir güncelleme ile biyografilere cevap verme ve doğum gününde fotoğrafa efekt ekleyebilecek yeni bir özelliğe daha sahip olacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...