Tgrt Haber

Instagram için bomba yenilik: Çok beklenen özellik kısa süre önce kullanıma sunuldu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2023 13:12 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 13:15
Instagram için bomba yenilik: Çok beklenen özellik kısa süre önce kullanıma sunuldu!

Instagram için merakla beklenen özellik sessiz sedasız sunulmaya başladı. Artık kullanıcılar bu faydalı özellik sayesinde aradığını tek tuşla bulabilecek.

Her güncellemesiyle giderek daha da zenginleşen Instagram​, yakın zamanda çok beklenen bir özelliği devreye aldı. Sunucu tabanlı yapılan güncelleme ile sunulan güncelleme şu anda dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara kademeler halinde ulaşıyor.

Uygulamaya gelen son yenilik Hikayeler ile ilgili. Halihazırda Instagram kullanıcıları Hikayeleri’nin kimler tarafından görüntülendiğini görebiliyor. Fakat fazla takipçiye sahip kullanıcılar için bu pek kolay değildi ve son güncelleme de tam olarak bununla alakalı.

HİKAYE’YE BAKANLARI ARTIK ADINI ARATARAK BULABİLİRSİNİZ

Webtekno’nun haberine göre artık hikâye paylaştıktan sonra yukarıdaki görseldeki gibi bir arama​ çubuğu ile karşılaşacaksınız. Yani eski sevgilinizin, yeni flörtünüzün veya kavgalı-küs olduğunuz arkadaşınızın hikayelerinizi izleyip izlemediğini görmek için artık yarım saat kişiler arasında kaydırma yapmanız gerekmeyecek. Sadece bu arama çubuğuna kullanıcı adını yazıp izleyip izlemediğini görebileceksiniz.

Instagram için bomba yenilik: Çok beklenen özellik kısa süre önce kullanıma sunuldu!

Bazılarınızın ‘Aman ne gerekli özellik’ dediğinizi duyar gibiyiz. Belki kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ancak bu durumu Instagram böyle değerlendiremez, onların kullanıcı isteklerine kulak vermesi ve platformu bu yönde geliştirmesi gerekiyor. Çünkü bu tarz uygulamalar kullanıcı deneyiminden ibaret.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...