Tgrt Haber

Instagram, sadece para ödeyenlere özel ana sayfa hazırlıyor: İlk görüntüler geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Adam Mosseri- Instagram Channel
24 Ekim 2023 10:01 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 10:03
Instagram, sadece para ödeyenlere özel ana sayfa hazırlıyor: İlk görüntüler geldi

Meta'nın sosyal medya uygulaması Instagram için yeni özellik göründü. Para ödeyen Meta Verified kullanıcıları için yeni bir ana sayfa akışı olacak. Söz konusu değişikliğe ilişkin ilk görüntüler geldi.

Meta​, tıpkı rakibi X gibi abonelik​ sistemine geçiş yaptı. Kullanıcılar 260 TL ödeyerek mavi tik​ sahibi olabileceği Meta Verified​ aboneliğini satın alabiliyor. Sosyal medyada yeni bir sayfa açan abonelik sistemi, uygulama üzerinde de birçok değişimi beraberinde getiriyor.

Öyle ki Instagram​, Meta Verified, yani sadece doğrulanmış hesapların görünebileceği bir ana sayfa akışını test ediyor. Söz konusu özellik hakkında daha önce birçok iddia vardı. Ancak kısa süre önce kaynaklar bu yeniliğe ilişkin ilk görüntüleri de paylaştı.

INSTAGRAM'DAN 'META VERİFİED' ABONELERİNE ÖZEL SAYFA

Instagram CEO'su Adam Mosseri, yayın kanalı üzerinden yaptığı duyuru ile uygulamanın ana sayfasına “Meta Verified” şeklinde bir akış seçeneği geleceğini duyurdu. Burada yalnızca onaylanmış kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderiler gösterilecek. Mevcut koşullarda şu anda “Takip Ettiklerin” ve “Favoriler” şeklinde iki akış seçeneği bulunuyor.  Ama yakın zamanda buraya “Meta Verified” seçeneği de yerleştirilecek.

Instagram, sadece para ödeyenlere özel ana sayfa hazırlıyor: İlk görüntüler geldi

Öte yandan Shiftdelete'de yer alan habere göre bu özellik şu anda test aşamasında. Bu kapsamda yalnızca bazı kullanıcılara sunuldu. Bu doğrultuda uygulama giriş yapıp yeniliğin size de gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Güncellemenin herkes için ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: Adam Mosseri- Instagram Channel
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...